Kampstart 19:30 i Kvik Hockey Arena

Herning Blue Fox tager imod Odense Bulldogs.

En konstellation, der i sidste sæson bød på masser af fysik, og det bliver næppe en undtagelse i aften. Både Blue Fox og Bulldogs har vist tegn på, at sagtens kan "spille fysisk" i de to første kampe.

Herning tabte overraskende 5-6 i Rødovre, specielt overraskende efter Herning-føring på både 2-0 og 3-1. Det var skuffende for Herning-truppen at lukke seks mål ind, og præstationen betød, at træner Pelle Hånberg tog interviewet efter kampen og tog den dåriige indsats på sin kappe.

- Det siger sig selv, at det er for udisciplineret, når man får ni udvisninger. Det er alt, alt for mange. Tre, måske fire kan man leve med, men det var alt for mange. Især fordi vi vidste, at Rødovre er skarpe i deres powerplay. De scorede også tre mål i powerplay, da de vandt i Rungsted i fredags, så det overraskede os ikke, at de var skarpe, sagde han derefter til Sportherning.dk.

Hånberg var heller ikke helt tilfreds med spillernes arbejdsindsats.

To point i de første to kampe, mens Odense har maksimumpoint seks. Det er vigtige point i kampen om Metal Final4-pladser, der er på spil. Fynboerne har spillet fire gode perioder, og det har været nok til at slå både Herlev og Frederikshavn. De to sidste perioder i tirsdags mod Frederikshavn bød på det "Odense-tryk" som Thompsons mandskab var kendt for i sidste sæson.

To af de unge nye, lettiske Harijs Brandts og Jonathan Brinkman var nogle af dem, man lagde mærke til hos Bulldogs.

Skader/karantæner: Victor Cubars, Andris Dzerins og Frederik Brændgaard og Christian Mieritz var ude for Herning senest. Odense var uden Alberto Pison.

Metalligaen.tv: Kenneth Kristiansen guider dig gennem de 60 minutter - måske flere - i aften fra Herning.

Det forventer vi: En tæt og hård - på den gode måde - match mellem to mandskaber, der står godt til hinanden. Det kan gå begge vej.

Hold øje med: Mathias Bau er ikke helt kommet på topniveau endnu hos Herning. Odenses Kimi Koivisto har nettet i begge kampen. Er han den skarpe afløser for Otto Nieminen i Odenses forwardlinje?

Historikken: De to hold mødtes i syv betydende kampe sidste sæson. Herning vandt seks af dem, men alle kampe var præget af stor jævnbyrdighed.

Statistikken: Herning har lukket ni mål ind i de første to kampe. Defensiven og disciplinen er i højsædet hos Blue Fox. Odense har spillet bedste i anden og tredje periode i de to foreløbige kampe.

Aalborg på vanskelig (umulig) opgave i aften OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles