Kampstart 19:00 i Rødovre Skøjte Arena

Seneste møde mellem Rødovre og SønderjyskE er en af de kampe, man husker i indeværende sæson.

SønderjyskE kom som stor favorit til Rødovre Centrum Arena, men mødte et veloplagt hjemmehold, der endte med at vinde suverænt med 4-0 i sæsonen formentlig bedste præstation. 

Der tales derfor i den grad med respekt for Rødovre i SønderjyskE-lejren inden aftenens kamp.

- Det er en plet vi gerne vil have vasket af. Selv om Rødovre ligger nummer ni, så skal man ikke undervurdere dem. De er et svært hold at spille imod og så sent som i søndags havde de godt fat i Rungsted og førte 4-2 undervejs i anden periode.

- Vi skal være fuldt fokuseret og så være klar fra start, for vi ved at Rødovre vil forsøge at tage os på sengen og komme godt fra start. Men er vi fokuseret på opgaven og har arbejdstøjet på, så er der absolut også mulighed for at tage “revanche” fra sidst, siger SønderjyskE's assistenttræner Anders Førster til klubbens hjemmeside.

Han har måttet undvære en del spillere på det seneste, spændende hvem der måske er blevet klar for aftenens gæster i Rødovre.

Hjemmeholdet kommer i aften med et nyligt 4-7-nederlag i Rungsted i bagagen. Det betyder dog ikke, at træner Magnus Sundquist har mistet modet på sit holds vegne. 

- Fremgangen har været stor i løbet af sæsonen, og jeg ville som træner ønske at sæsonen startede på dette tidspunkt i stedet for i september. For eksempel var vi klart bedst i fem mod fem mod Rungsted, hvor det var små marginaler der afgjorde kampen, da vores Boxplay ikke kom op på vores normalt gode niveau, samtidig med at Rungsted har et par spillere, der simpelthen bare er gode i Powerplay og har vist dette igennem et par sæsoner.

Det forventer vi: Rødovre vil formentlig have fokus på at holde sig ude af boksen og ikke lade sig presse i special teams af SønderjyskE. Det kan sagtens blive en jævnbyrdig affære i Rødovre Centrum Arena i aften.

Hold øje med: Kommer der en brandkamp fra Måns Hansson i aften for Rødovre. Hos SønderjyskE kan Charlie Combs blive den mand, der kan drille Mighty Bulls-defensiven. 

Skader/karantæner: Rødovre har et par unge folk med U20-landsholdet i Norge og måtte senest undvære Alberto Pison og Christian Thunbo mod Rungsted. Da SønderjyskE senest vandt i Frederikshavn var det uden Nicolai Bryhnisveen, Marco Petersen, Villiam Haag, William Boysen, Cam Spiro og den langtidsskadede Mathias Borring. Jonas Borring er med U20-landsholdet. 

Historikken: Rødovre vandt altså det seneste opgør med 4-0 på hjemmebane, mens det i de to første kamp blev 5-2 - både i Vojens og Rødovre - til SønderjyskE.

Statistikken: SønderjyskE har fire spillere over 20 point - Krag-Christensen, Haag, Combs og Ahlberg, mens Rødovres Frank Gymer står ensom i den kategori hos aftenens hjemmehold med 22 point. 

Målene fra det seneste opgør får du her: 


OPTAKT: Herlev Eagles-Herning Blue Fox Herning savnede skarphed i powerplay mandag aften