Kampstart 19:00 i Concordium Arena

Det er kampen for at hænge på top 4 for Rungsted i aften. 

Nordsjællænderne får SønderjyskE på besøg og er for øjeblikket seks point efter de "hjemmebane-givende" pladser i tabellen. 

Det er nemt at regne ud, at et nederlag til Rungsted midlertidigt vil sende dem ud af kampen om top fire, og det er ligeledes relativt nemt at regne ud, hvad Rungsted skal forbedre i forhold til kampene mod Aalborg i weekenden.

Der skal ganske enkelt arbejdes med at udnytte de chancer, som Rungsted får skabt, endnu bedre og så skal der dækkes af i defensiven. Spillemæssigt har det nemlig ikke været så ringe endda for Mark Pedersons mandskab.

SønderjyskE, aftenens gæster, kommer fra en fin hjemmekamp og en sejr over Herning og håber at kunne bygge på i aften.

– Vi spiller altid tætte kampe imod Rungsted og ikke mindst på udebane, så jeg forventer en intens kamp, hvor Rungsted vil komme med fart fra start, så selv om det lyder kedeligt, så gælder det for os om at være klar fra første sekund. Vi skal forsøge at spille vort eget spil og fremfor alt spille klogt over hele isen, lyder det fra SønderjyskE-backen Gustav Nielsen i et interview på sønderjydernes hjemmeside. 

Det forventer vi: Det plejer at være fuld fart frem over isen, når de to hold mødes. Det bliver næppe anderledes i aften. Det ligner en 50-50-kamp.

Historikken: Det kunne også ligne en overtid. Det er tredje gang de to hold og begge opgør hidtil i Concordium er endt i overtid. Begge opgør i Vojens er endt med SønderjyskE-sejr.

Metalligaen.dk: Henrik Bauch er på plads i Concordium Arena for at dække de 60 minutter.

Statistikken: Rungsted er langt nede på formbarometeret med tre point i de seneste fem kampe. SønderjyskE derimod, er med i topfeltet med 10 point i de seneste fem matcher. 

Hold øje med: Morten Jensen er her, der og allevegne hos Rungsted. Senest mod Aalborg scorede han og fik en fem minutters-udvisning. Hos SønderjyskE er Mathias Borring lige nu fremragende og svær at følge med på skøjterne. 

Skader/karantæner: Rungsted spillede fuldtallig hjemme mod Aalborg senest bortset fra Rasmus Andersson. SønderjyskE manglede Will Pelletier, Jonas Borring, Anton Karlsson og Mikkel Skov mod Herning i fredags.


Aaltonen debuterede med to point RETRO: Frederik kom ind i omklædningsrummet: ”Hej, Søren”