Kampstart 19:30 i Concordium Arena

Rungsted har panden mod muren inden kampen i aften i Vojens. 

Hjemmeholdet er nede 0-3 i kampe, men kan glæde sig over stort set at have spillet lige op med modstanderne i store dele af de tre semifinaler. 

Men lige netop her er det måske tredjepladsen i grundspillet, der betyder noget. SønderjyskE har arbejdet sig til marginaler i hele 2024 og er "et vindende hold". Derfor er de svære at danse med.

I den seneste kamp i Vojens var Rungsted det spillemæssigt bedre mandskab, men fik altså ikke udnyttet chancerne, og det ærgrede naturligvis både cheftrænerduoen og spilerne. 

I aften kommer Rungsted formentlig med klassisk "desperation" og ønsket om at undgå den første 0-4-serie siden 2016/17. I alt har Rungsted/Nordsjælland tabt tre serier i fire kampe.

SønderjyskE's kaptajn Villiam Haag. 

 -Vi har kun fokus på én kamp af gangen og lige nu er det kampen fredag aften i Rungsted – vi tager tingene i den rækkefølge de kommer. Rungsted er et godt hold og de har kniven på struben – de vil komme ud med stor desperation, så jeg forventer at der vil blive tryk på. Vi skal holde hovedet koldt og spille klogt med minimal risiko, siger SønderjyskE-spilleren

Hold øje med: Mattias Pettersson var en torn i øjet på Rungsted-spilerne tirsdag. Hos Rungsted skal spilere som Mathias Asperup og Lucas Andersen og Ramus Andersson virkelig slå til, hvis den her serie skal vendes. 

Det forventer vi: Helt tæt som i de tre første matcher. Har den her serie brug for liv, så er en Rungsted-sejr påkrævet. Måske kommer den i aften?

Historikken: Er kun blevet endnu værre for Rungsted her i playoff. Nu har SønderjyskE otte sejre af ni mulige.

Statistikken: SønderjyskE's seneste semi var i 2020, hvor det blev til et 1-4-nederlag i serien til netop Rungsted. Rungsteds seneste semi var i 2021/22, hvor det blev 4-3 i sejre over Esbjerg. 

Skader/Karantæner: Anton Karlsson og Jonas Borring var ude for sønderjyderne senest, hvor Rungsted også manglede backen Simon Fredriksson. 

Metalligaen.tv: Har Jesper Schultz på plads i Rungsted til at guide dig gennem de 60 minutter. 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs OPTAKT: Herlev Eagles-Herning Blue Fox