Sikker 5-2-sejr over Rødovre i Bitcoin Arena

Rungsted holder sig til i Metal Final4-ræset, mens Rødovre lige nu er låst fast i bunden af Metal Ligaen. Det er konklusionen efter aftenens kamp i Bitcoin Arena.

Marcus Olsson var tilbage for Rungsted, men det kunne ikke forhindre, at Rødovre kom flyvende ud og tog godt fat i kampen fra start. Til gengæld var Louis Ingvordsen ikke helt kampklar, da William Back slyngede en puck på mål. Ganske ufarligt så det ud, men Ingvordsen kiksede og Back noterede sig for sit første Metal Liga-mål nogensinde.

Mattias Persson kom kort efter på plads i sin favoritposition som regissør og sendte en pasning til Yannick Vedel, der satte sit første Metal Liga-mål i Rungsted-trøjen. 2-0 til hjemmeholdet, der blev hjulpet gevaldigt i gang af Ingvordsens kiks.

Syv minutter inde i kampen fik Jerry Välipirrti reduceret med et fladt skud som Grubak i Rungsted-målet måske burde have taget sig af.

Det var sløvt i defensiven hos begge hold i de første 20 minutter. Det udnyttede Yannick Vedel og Mattias Persson til at sætte 3-1-målet ind. Stærk første periode af Vedel og Persson.

Det gik stærkt i anden periode, hvor Christian Thunbo hurtigt fik fundet Berling, der satte pucken ind og skabte fornyet spænding. Gæsterne overlevede også et Rungsted-powerplay, inden Mads Eller var fri med Grubak, men brændte i to tempi. Rødovre bankede på i powerplay, men lykkedes ikke med udligningen.

I stedet var det Lucas Andersen, der igen viste sin målfarlighed og konverterede Nick Moutreys pasning til 4-2-målet. Rungsted i overtal, men afgav en friløber til Jonathan Brinkman, der brændte for Rødovre Mighty Bulls.

Mattias Persson leverede et dribleshow af en anden verden i slutningen af anden periode og viste igen, at han trods 37 år lige nu er i topform.

Mads Eller satte en tackling, der kostede William Back resten af kampen, og med 4-2 efter anden periode var Rungsted på sejrskurs. Der var tætte nærkampe og begivenhederne var på nippet til eksplosion, inden Lucas Andersen fik en friløber og stensikkert satte 5-2-målet, der blev kampens slutresultat.