Der gik ikke lang tid, før Oliver Gatz Nielsen havde fået en ny kontrakt. SønderjyskE bliver den tidligere Aalborg-backs nye klub.

Det blev for nylig offentliggjort, at den 20-årige back Oliver Gatz Nielsen ikke forlængede sit ophold i barndomsbyen Aalborg. Gatz får nu mulighed for at prøve sig af en god del kilometer længere mod syd, eftersom han har skrevet kontrakt med SønderjyskE.

Det oplyser sønderjyderne i en pressemeddelelse, der lyder således: 

Det bliver i SønderjyskE Ishockey, at 20-årige Oliver Gatz Nielsen skal forsøge at få karrieren tilbage på skinner.

Det startede så lovende for backen, da han som 17-årig debuterede for Aalborg Pirates i Metal Ligaen og siden skiftede til Herning Blue Fox, men skader satte ham tilbage, og nu går den tidligere ungdomslandsholdsspiller efter en ny begyndelse i SønderjyskE.

– Han skal have bygget formen 100 procent op, så han er klar til en ny sæson, hvor han kan vise sit potentiale. Han skal være helt fit for fight, for at han kan få en god sæson, og det er der, vi begynder med ham. Det er en spiller, der har et stort udviklingspotentiale, og vi håber, at han her hos os kan komme ind i et godt forløb, så han kan bidrage med stabilitet til vores defensiv, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Oliver Gatz Nielsen var ikke i aktion for Herning i 2017/2018-sæsonen på grund af skader, men han fik 41 kampe for Aalborg Pirates i 2018/2019-sæsonen. Han står noteret for 48 ungdomslandskampe.

 

William Nistrup snupper yderligere to sæsoner i Rungsted Thomas Olsen tager endnu en sæson i Rødovre