Tæt kamp i Concordium Arena endte med sejr til gæsterne

Rungsted Seier Capital-SønderjyskE 1-3 (0-0,1-2,0-1) Det synes at være en håbløs opgave for Rungsted at få ram på SønderjyskE, som bragte sig på 2-0 i kvartfinaleserien mellem de to hold ved at vinde 3-1 søndag aften i Concordium Arena.

En tæt og langt hen af vejen intens affære kunne sagtens være faldet ud til Rungsteds fordel, men SønderjyskE synes bare at have nordsjællændernes nummer i denne sæson.

Det var således ottende gang i træk, at SønderjyskE sejrede i de indbyrdes opgør. Det blev en nærkampsrig match, hvor tempoet og pasningsspillet havde trange kår på grund af en taktisk intensitet mellem holdene.

Målscoringen måtte meget passende vente til anden periode, selvom begge hold havde et par gode tilbud i de første 20 minutter. Kampens tre mål med målmand på faldt til gengæld på fem minutter, da SønderjyskE i anden periodes første otte minutter bragte sig foran to gange.

Oscar Drugge åbnede, da en puck helt ude fra yderste position ved banden og blå linie strøg uanfægtet igennem og i mål, da en sreening foran mål tog Oscar Östlunds udsigt i målet. To minutter senere udlignede Lucas Andersen, der lagde en returpuck ind efter forarbejde af Maksim Popovic.

Det blev rimeligt hurtigt besvaret af den offensive back Gustav Nielsen, der scorede fra en position bag baglinien efter et løb bag om mål. Alle kampens otte udvisninger faldt i de sidste 25 minutter, men de 2-1 holdt sig frem til Rungsted tog målmanden ud i slutfasen, hvor Villiam Haag lukkede og slukkede.

Lukas Bang har det godt efter omstændighederne GOALSHOW: SE MÅLENE fra Herlev-Herning