Bulldogs fik ny lussing i eftermiddag

Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs 9-2 (4-0,3-2,2-0) Nedturen fortsætter for Bulldogs, der bliver ved at lukke mål ind. I dag kom fynboerne i topholdets powerplay-maskine, for Rungsted vandt uden at overanstrenge sig med hele 9-2 over gæsterne i eftermiddag.

Odense havde en tidlig mulighed i powerplay, der kunne have givet fynboerne en fin start på dagens kamp i Bitcoin Arena, og måske givet Bulldogs muligheden for en overraskelse. Men i stedet for Odense-chancer, slap Marcus Olsson fri i den anden ende. Men Galansky reddede fint.

Men Bulldogs fik en fin start på kampen, der desværre for gæsterne blev afbrudt af en hurtig Rungsted-omstilling. Alex Wideman afsluttede til 1-0. Kort efter fik Rungsted presset gæsterne i bund og Shane Hanna fik – nøjagtig som Wideman – smidt et håndledsskud op i krydset.

En udvisning til Mikkel Hansen midt i periode gjorde ondt værre for Odense. 3-0 ved Wideman og efter et kvarter 4-0 ved Marcus Olsson. Grim afslutning på perioden, da Brandon McNally gik alt for hårdt til Joachim Holten Møller. Canadieren slap billigt med 2+2 minutter og Joachim Holten Møller udgik senere af kampen.

Odense kom først på tavlen i anden periode, da Alex Wideman scorede ”hattrick”. Et skud ramte ham i brystet og gik i eget net bag Nihlstorp. Odenses glæde varede ikke længe, for Mattias Persson satte kort efter 5-1’eren. Cody Donaghey bragte Odense lidt tættere på igen, men Brandon McNally kom igen i surt fokus, da han brokkede sig en 10 minutters-udvisning.

Men Bulldogs fik faktisk chancen for at komme tilbage i kampen kort efter, da hjemmeholdet tillod hele tre friløbere. Dale Mitchell to gange og Shawn O’ Donnell brændte på en velspillende Nihlstorp i Rungsted-målet.

Og så gik det galt igen for det stakkels bundhold. Charlie Sarault gjorde det til 6-2, og Shane Hanna – velspillende i dag – udnyttede en to mod en-mulighed kontant. Rungsted foran 7-2 efter anden og Mathias Røndbjerg også skadet efter en nærkontakt med McNally, der altså fik noget af en hovedrolle i dag.

Rungsted scorede yderligere to gange i tredje periode – begge gange i powerplay. Allerede tirsdag mødes de to hold igen, og Odense går ind til returkampen med en målscore på 5-34 i de seneste fem kampe. Dyb krise på Fyn lige nu, hvor der faktisk begynder at være brug for point.

Frederikshavn toppede igen - 3-2 over Herning Rødovre straffede esbjergensere i stor fight