Den nu forhenværende Rødovre-træner har fået en stor mulighed i Sverige

Det var en ganske overraskende melding, der kom i aften umiddelbart efter kampen mellem Rødovre og Esbjerg. Magnus Sundquist har opsagt jobbet som træner hos Mighty Bulls med øjeblikkelig virkning og afløses af Olaf Eller.  

Det er en ny jobmulighed, der har betydet, at Magnus Sundquist i aftes tog en følelsesladet afsked med spillertruppen.  

- Siden jeg kom til Rødovre, har jeg fået forespørgsler fra flere andre klubber i Sverige og andre lande om mine planer fremover. Jeg har pænt takket nej, da min plan har været at være med til at løfte Mighty Bulls opad. Men nu har jeg fået en mulighed for at komme til en svensk klub med store ambitioner. Det giver mig arbejdsro og kontinuitet i de næste tre år. Jeg er blevet 56 år og bliver nødt til at varetage mine egne interesser så godt som muligt, lyder det fra Sundquist.   

Han forklarer yderligere. 

- Da jeg kom hertil i oktober 2021, vidste jeg, at jeg ikke ville blive i Rødovre for altid. Min intention har hele tiden været at opfylde aftalen og sammen med klubbens øvrige ledelse arbejde trin for trin med at tage Mighty Bulls opad. Derefter måtte vi se, hvordan fremtiden ville se.  

- Det kræver hårdt arbejde på alle positioner i klubben og på isen for at tage de trin, der kræves for at få Rødovre tilbage, hvor klubben hører hjemme. Holdet har taget store skridt den seneste tid og kan slå alle de øvrige hold både ude og hjemme.  

- For at Rødovre kan tage de næste skridt og konkurrere med de øvrige hold, kræves det at holdet forstærkes og dermed også et større budget, det er et faktum. Jeg ved, at der arbejdes på alle de ting, men konkurrencen om sponsorpengene er hård, lyder det fra Magnus Sundquist.  

- Det var med tårer i øjnene, at jeg meddelte holdet og staben omkring Rødovre Mighty Bulls om min beslutning. Rødovre har været "hjem" for mig i 25 år og Rødovre Mighty Bulls er den klub, der er tættest på mit hjerte, men jeg var nødt til at tage den her beslutning. Jeg vil gerne ønske spilere, ledere, sponsorer, frivillige og ikke mindst fansene held og lykke i fremtiden. Hvis klubben får arbejdsro, bliver det rigtig godt, konkluderer Rødovres nu tidligere træner.  


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rødovre-Esbjerg Olaf Eller ny cheftræner i Rødovre Mighty Bulls