Her får du udvidede updates fra kampen mellem Rungsted og SønderjyskE

Metalligaen.dk-redaktør Michael Søvsø er i Rungsted i aften, og her kan du fra 19:15 følge dramaet fra Rungsted minut for minut i en udvidet livedækning af kampen. Her kan du altså følge detaljeret med i begivenhederne fra Nordsjælland, MENS du samtidig ser kampen fra Aalborg på TV2 SPORT med højdepunkter fra Rungsted oveni.

Genopfrisk siden for at få de nyeste kommentarer med (Aktuel stilling: Rungsted-SønderjyskE 4
-1)

21:47: SLUT - Rungsted vinder 4-1 og er i FINALEN!

21:43: Nichlas Hardt skubber pucken ind i det tomme bur til 4-1. Afgørelsen! (60')

21:43: MÅL RUNGSTED 4-1!

21:43: Persson skaber luft. Sønderjyske må bygge op nedefra. (60')

21:41: SønderjyskE slider for at skabe målchancer. Rungsted forsvarer stærkt. Nihlstorp blokerer! 1:21 tilbage (58')

21:39: Så er det Rungsted, der tager time out. 2:25 minutter igen. Fuld koncentration i begge bokse. (57')

21:38: Henriksen bliver taget ud. Faceoff i Rungsteds zone. (57')

21:37: Timeout SønderjyskE med lidt under tre minutter igen! (57')

21:35: SønderjyskE satser naturligt med ALT fremme og Rungsteds kontrachancer bliver mere og mere åbne. (56')

21:34: Fire et halvt minut igen. Mon Simioni snart overvejer at trække Henriksen? (55')

21:32: Hampus Gustafsson kører tid ned og holder godt fat i pucken. En af Rungsteds bedste i aften. (55')

21:29: STOR CHANCE: Bejmo brænder på tomt mål efter to gode redninger af skinnen fra Nihlstorp. Rungsted-målmanden er nu officielt kåret til SønderjyskE's onde ånd i denne uge. (53')

21:29: Fejlpasning af Mike Little. Godt forsøg Gustafsson (52')

21:27: Sønderjyderne sværmer i Rungsted-zonen. Hjemmeholdet står dybt i egen zone og blokker skud (51')

21:25: Cam Brown finder Salhany inde foran mål. Nihlstorp afværger! (50')

21:24: Rungsted har fin kontrol over begivenhederne lige nu. Ro på spillet og fokus på arbejdet tilbage i banen. Kan gæsterne finde en sidste energiudladning? (49')

21:21: Iskoldt powerplay-spil af Rungsted. Bjerrum finder Gustafsson inde foran mål, og svenskeren står helt fri til skud. Det bliver svært for SønderjyskE nu (47')

21:21: MÅL! Rungsted foran 3-1

21:19: Den bliver effektueret i tiden 45:47 - Rollin Carlsson sidder ude for slashing

21:19: Afventende udvisning til SønderjyskE (46')

21:17: Spillet åbner sig som ikke tidligere i kampen. Mere rum i begge ender (45')

21:16: Chance igen til Rungsted. Gustav Green får lige nøjagtig ikke staven på en pasning fra Persson. (43')

21:14: STOR CHANCE: Holten Møller får helt frit skud halvvejs inde i offensiv zone. Henriksen redder med griberen! (42')

21:13: Yannick Vedel tæt ved at lempe pucken ind via en Rungsted-back. (41')

21:11: Vi skal i gang med tredje periode!

----2. PERIODE SLUT

20:53: Cam Brown er først over retur på et Lyø-skud og scorer. Anden periode slut. 2-1 og stadig maksimal spænding her i Bitcoin Arena.

20:52: MÅL: SønderjyskE reducerer til 2-1! (40')

20:49: Rungsted-udvisning til Charlie Sarault. Come on PP! Råber SønderjyskE-boksen. (39')

20:48: Her kommer målmandsskiftet! (37')

20:47: Henriksen ser ud til at gøre sig klar til at afløse Galbraith i SønderjyskE-målet (37')

20:45: Mathias Røndbjerg hamrer den ind fra distancen. Al moral nu til Rungsted, der er på finalekurs (36')

20:45: MÅL! 2-0 til Rungsted

20:44: Endnu et godt angreb fra Rungsted, der får lidt mere plads nu. (35*)

20:43: Slagskud af Morten Jensen! Lige i maven på Galbraith. (35')

20:42: En løs puck lusker sig ud til Frederik Bjerrum, der trækker den ind forbi Galbraith, som ikke når at komme til siden (34')

20:41: MÅL! 1-0 TIL RUNGSTED. (34')

20:40 Daly skyder, Galbraith får armen på. SønderjyskE clearer! (33')

20:39: Så har vi Rungsteds første powerplay. Matt Prapavessis må ud. (32')

20:39: Efter et langt pres fra SønderjyskE får Rungsted lidt luft. Mattias Persson dribler, arbejder og skaffer en faceoff. (32')

20:37: STOR CHANCE: Harms glider ind og tager imod en droppasning. Stolpe!

20:36: Så er vi lige godt halvvejs. Salhany prøver fra en spids vinkel. Nihlstorp sidder klar. Spillet vipper igen til gæsternes side (30')

20:34: Rungsted fuldtallig. Endnu et perfekt boxplay af hjemmeholdet. SønderjyskE kom ikke til en eneste stor chance (29')

20:33: Stadig intet bid i SønderjyskE's powerplay. 40 sekunder tilbage af udvisningen (28')

20:31: Udvisning til Rungsted. Røndbjerg vælter en modstander omkuld inde foran mål (27')

20:30: STOR CHANCE: Oliver Gatz glider forbi en Rungsted-forward og skyder på stangen. KLING i Bitcoin Arena.

20:29: Tim Daly glider op gennem midten og er lige ved at komme til afslutning, men pucken glider i stedet ind til Galbraiths griber (25')

20:28: Stadig ingen store chancer her i anden periode (24')

20:25: Vi har endnu ikke fået den første overtid i den her totalt tætte serie. Måske i aften? (23')

20:23: Det høje tempo fortsætter. Begge hold kæmper for at etablere sig. Masser af tætte nærkampe (22')

20:22: Tim Daly med et stort "blok" på skud af Salhany. Rungsted-boksen jubler. (21')

20:20: Første periode tog kun et sted mellem 23 og 24 minutter. Ikke mange spilstop. God ishockey. Nu liner vi op til de midterste 20 minutter.

---- 1. PERIODE SLUT
20:03: Og vi har 0-0 efter en lynende hurtig og disciplineret første periode. Mindre spillemæssigt overtag til SønderjyskE, der har haft en enkelt halvanden god mulighed mere end hjemmeholdet.

20:02: Shane Hanna står fire-fem sekunder og trækker. Nerver på i SønderjyskE's boks, men Hannas skud blokeres (20')

20:01: NUL afslutninger på mål i to minutters SønderjyskE-pp. Stærkt undertal af Rungsted (19')

20:00: Hampus Gustafsson med fremragende boxplay og er tæt på at score i den anden ende (18')

19:58: Og netop som man fik skrevet det, kampens første udvisning. Holten Møller hænger efter og må ud (16')

19:57: Utrolig flot disciplin hos begge hold. Skøjterne er virkelig på arbejde og ingen dumheder (16')

19:54: Stadig forrygende tempo. Nihlstorp virker lige så isnende rolig som tirsdag - og så hugger Persson til. I brystet på Galbraith (15')

19:53: Begge hold har appelleret et par gange for udvisning. Fløjten stadig tavs (13')

19:52: SønderjyskE-kæden med Frank, Eller og Bejmo har godt fat i stort set hvert eneste skift (13')

19:51: STOR CHANCE: Nikolai Gade får lige nøjagtig ikke staven på tæt under mål (11')

19:49: STOR CHANCE: Bejmo styrer pasning fra Little på overliggeren. SønderjyskE-spillerne når lige at juble (9')

19:47: Nihlstorp i aktion igen. Skud fra Harms. Lille overtag til gæsterne. (8')

19:45: STOR CHANCE: Bejmo helt fri med Nihlstorp. Afslutningen for uskarp i brystet på Rungsted-målmanden (7')

19:45: Morten Jensen fyrer af langt ude fra. Tæt på at snyde Galbraith (6')

19:44: Nøjagtig som i de foregående kampe: Kæmpe tempo i skøjterne hos begge hold. (6')

19:43: Stærk aktion af Gustafsson, der kommer helt ind omkring Galbraith, der afværger (5')

19:42: Matt Prapavessis fyrer af. I brystet på Nihlstorp. (4')

19:40: Masser af tilråb fra begge bokse. SønderjyskE tydeligvis med forecheck som dagens devise..(3')

19:39: Så var det Rosenthals tur til et godt forsøg på Galbraith (1').

19:38: En hidsig Mads Eller snupper pucken i første skift og kommer ind omkring Nihlstorp.

19:38: Dommerne i dag er Mads Frandsen og Thomas Burchardt Andersen.

19:36 - Lyset er tændt. Et minut til Faceoff...

19:34 - Nordamerikansk istid
Vi har endnu ikke fået spillerne på isen. Mens vi venter kan vi kigge lidt på stats fra kamp 4, hvor Tim Daly og Shane Hanna klokkede adskillige minutter på isen i Vojens. Imponerende 27:24 minutter til Daly, mens Shane Hanna tog 25:42 minutter. Vildt! Hos SønderjyskE var det ligeledes nordamerikanere: Mike Little (23:48) og Mark Prapavessis (22:42), der tog mest istid.

19:28 - Lyset sænker sig over Bitcoin Arena
Og for pokker, hvor vi savner alle de dejlige hockeyfans.

19:19 - Opstillinger samme som sidst (00:00)
Vi noterer os, at der ikke er de store ændringer hos de to hold. Rasmus Andersson var i shorts i hallen, men altså ikke i lineuppen, og Marcus Olsson er som ventet ude for Rungsted, der stiller med samme kæder som i kamp 4 i Vojens. Det samme gør SønderjyskE, der blot må undvære langtidsskadede Daniel Nielsen. Kasper Didrichsen og Mikkel Jensen er formentlig begge i overskud.

19:15 - Opvarmningen i fuld gang i Bitcoin Arena (00:00)

(Biel)

LYNENDE EFFEKTIVT RUNGSTED-HOLD I FINALEN Et slagskud for miljøet: Blue Fox vil være grøn frontløber i sportsverdenen