Den rutinerede finne får stort ansvar hos Mighty Bulls

Rødovres Teemu Virtala er bundrutineret og kender den danske liga ud og ind efter et par sæsoner i Gentofte, hvor han sammen med brormand Marko hørte til profilerne i Gentofte. 

Efter et en sæson i Italien er Virtala-brødrene nu tilbage i dansk ishockey, hvor de er hentet til et Rødovre-hold, der ser stærkere ud end længe. 

Med Jannik Karvinen, Rasmus Astrup og Patrick Flügge ude af truppen, og en Morten Andreasen, der er overgået til assisterende træner, er der næsten tale om et generationsskifte hos Mighty Bulls.

Og det bliver med Virtala som finsk kaptajn, siger træner Riku-Petteri Lehtonen til klubbens hjemmeside.

- Teemu Virtala bliver kaptajnen og Steffen Klarskov, Kasper Jensen og Nicklas Carlsen bliver assisterende kaptajner. Normalt er jeg mest til at have en ”lokal spiller” som kaptajn, men jeg føler, at Teemu er det oplagte og det rigtige valg for os, fortæller han.

Riku-Petteri Lehtonen er i det hele taget ganske fortrøstningsfuld efter en kort preseason med sit nye mandskab.

- Jeg er godt tilfreds med, hvor vi er nu. Vi har stadig nogle ting, som vi ikke har trænet endnu, men det bekymrer mig ikke. Vi tager ét skridt af gangen til at blive bedre og bedre. Der er altid noget, som vi kan forbedre, siger han. 

 


Fan-panelet: Hans skøjteløb er eminent, hans spil med pucken er fremragende Fan-panelet: Vi stod sammen på tribunen og hjalp holdet så godt vi kunne.