Metal Ligaen står foran en sæson med stort set samme struktur som i sidste sæson, siger Ligaforeningens formand

I et stort og åbenhjertigt interview med SønderjyskE Web TV, kommer direktør Klaus B. Rasmussen - som også er formand for Ligaforeningen - ind på Metal Ligaen som helhed i den kommende sæson. 

I sin egenskab som formand for Ligaforeningen afslører han, at Metal Ligaen formentlig kommer til at køre videre som hidtil i den kommende sæson. 

- Uden at blive uvenner med mine kolleger i de andre klubber, så kan jeg godt afsløre, at vi kommer til at arbejde videre på det nuværende niveau. Vi har som altid et sommermøde, hvor vi alle mødes, og det skal vi overstå, inden vi melder noget ud. Men det bliver ikke noget med, at vi går op på 14 udlændinge eller ned på seks eller fire imports eller i den stil, siger han.

- Vi har brugt lang tid på at komme derhen, hvor vi står i dag - både med lønloft, imports og de andre ting, vi har vedtaget sammen, og der skal også være en vis kontinuitet, siger Klaus B. Rasmussen. 

- Der kommer forhåbentlig nogle justeringer. For eksempel vil vi gerne have flere unge spilere involveret, og det er med respekt for den talentudvikling, der er vigtig for dansk ishockey. Vi vil gerne involvere de unge spillere noget mere, lyder det. 

Se her hele interviewet med Klaus B. Rasmussen: 


Tyske vicemestre på træningslejr i Odense SØNDERGAARD-BRØDRENE forlænger med Frederikshavn