Garth Murray har fået en vigtig brik på plads i den kommende sæsons Pirates-defensiv, hvor nordjyderne henter Anders Krogsgaard fra Esbjerg.

I går tog han sin afsked med moderklubben Esbjerg Energy via sin Instagram-konto, og i dag er det så netop offentliggjort, at Anders Krogsgaard fortsætter karrieren i Aalborg Pirates. 

Det skriver nordjyderne i en pressemeddelelse. 

– Anders er et produkt af den vestjyske ishockeyskole, der de senere år har leveret flere gode spillere. Anders har allerede spillet syv sæsoner som en del af truppen i Esbjerg, så han kommer med en masse erfaring fra ligaen, men også fra diverse ungdomslandshold samt A-landsholdet, fortæller cheftræner Garth Murray.
 
Netop erfaring kommer han med trods hans bare 23 år. Omkring 350 kampe i Metal Ligaen, små 100 ungdomslandskampe samt 6 A-landskampe er det blevet til. Han har været kaptajn for det danske U18 og U20 landshold ved VM, så Anders bringer masser af lederskab med sig, lyder det fra Aalborg.
 
– Anders kommer til at tilføje lederskab til vores defensive del af spillet ligesom har også produceret flot i de seneste sæsoner og altid bidrager bidraget godt til den defensive del af spillet, siger Garth Murray. 


Marcus Nielsen indstiller sin ishockeykarriere Simon Grønvaldt skifter fra Frederikshavn til Esbjerg