Grundspilsvinderne udlignede til 1-1 i serien mod Rungsted

Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates 0-4 (0-0,0-2,0-2) Aalborg var kommet til Nordsjælland med sult efter revanche, efter fredagens øretæve på egen is.

Der var roteret i samtlige kæder, mens hjemmeholdet fra Rungsted blot havde roteret i de to øverste kæder.

Første periode lignede nærmest til forveksling de tre fra i fredags, dog uden målene.

Der blev tacklet ud, og ved hvert spilstop var der gang i “snakkeklubberne” rundt omkring. Lasse Bo Knudsen der fik en puck på hjelmen fredag, var i den modtagende af en hård tackling fra Frederik Bjerrum, der sendte den hårdføre back i omklædningsrummet, men han returnerede dog heldigvis for nordjyderne.

Begge mandskaber havde fornuftige chancer for at starte scoringen, men det blevb ikke til de helt store muligheder. Dem der var, fik George Sørensen og Oskar Östlund fornemt afvist.

Anden periode skulle vise sig at blive perioden hvor der kom hul på bylden. Først fik Rungsted et straffeslag som Brett Thompson skulle forsøge at eksekvere, men Sørensen holdt fokus, og fik afvist canadieren på den lange stolpe. Kort efter var Aalborg i powerplay og havde næsten to minutter fem mod tre.

Oskar Drugge tog pucken til sig og kom tættere og tættere under mål, inden han løsnede at skud der gik utageligt ind bag Östlund.

1-0 til gæsterne, der må have kunnet mærket presset lette en smule. Måske de kunne mærke det endnu bedre seks minutter senere. Jeppe Jul Korsgaard viste stort overblik og fandt Anders Koch, der tæskede pucken ind til Aalborg føring på 2-0 inden tredje periode.

Kampbilledet ændrede sig ikke synderligt, men Aalborg havde af gode grunde ikke travlt og kunne afvente, hvad hjemmeholdet kom med. Rungsted gav endnu engang gæsterne en mulighed med to mand i overtal, og igen slog Aalborg til.

Hurtige pasninger sendte Tobias Ladehoff fri på bagerste stang, og så kunne han bringe nordjyderne på 3-0.

Rungsted trykkede på og trak keeperen tidligt ud i forbindelse med et overtal, men Sørensen og co. holdt stand og afviste alt.

Satsningen bar ikke frugt for Rungsted, der mod slutningen måtte se Matt Salhany sende pucken i det tomme net til slutresultatet 4-0.

Aalborg fik svaret flot tilbage ovenpå fredagens kamp, og stillingen er helt lige med 1-1 i serien.

Ørnene sejrer på hjemmebane og bringer balance i regnskabet Fremragende Frederikshavn vandt fortjent over Herning