Ganske sikker sejr til gæsterne i Granly Hockey Arena

Esbjerg Energy-Rungsted 2-4 (0-2, 1-1, 1-1)

Rungsted Seier Capital brød endelig den ærgerlige stime på seks nederlag i træk.

De forsvarende sølvvindere har det næsten altid godt i Granly Hockey Arena, og i aften var ingen undtagelse, hvor et Rungsted-hold med en stærkt spillende Gustav Green i spidsen vandt en af de ganske sikre 4-2-sejre.

Gæsterne satte to scoringer i første efter at Esbjerg havde indledt med et stolpeskud.

12 minutter inde i kampen var Gustav Green på spil med en styring inde foran mål, og Mathias Seldrup var prisgivet og derefter fik Rungsted fat i matchen. Det var Persson og Olsson, der spillede sig til gæsternes 2-0-mål inden pausen.

Esbjerg sled og slæbte for at komme tilbage i kampen, da anden periode gik i gang. Simon Grønvaldt reducerede efter et godt oplæg fra Gilling, og Jeff King var tæt på med et stolpeskud.

Gustav Green var her, der og allevegne for Rungsted, når han var på isen i aften. Lucas Andersen leverede oplægget til Greens 3-1-scoring, der kom kort før anden pause. Hjemmeholdet var presset inden de sidste 20 minutter.

Esbjerg savnede goalgetteren Grayson Downing i aften og kæmpede forgæves med at få sat noget rigtig farligt og offensivt i gang. Downing har i denne sæson ofte stået for det overraskende i vestjydernes spil, men manglede i aften.

Det blev dog 2-3 kort før tid, da Phillip Schultz fik makket et mål ind i undertal. Og så var Gustav Green i centrum igen med en dum udvisning.

Det var Esbjergs chance i den absolutte slutfase. Hjemmeholdet var seks mod fire, men fik ikke rigtig sat spillet sammen og i stedet scorede Magnus Carlsen til 2-4.

Stor forløsning for Rungsted, mens Esbjerg skal rejse hovederne igen inden kampen mod Odense. Den spilles allerede i morgen aften på Fyn.

Bulldogs vandt med besvær i Rødovre Fort Herning afviste for tredje gang piraterne fra nord