Mighty Bulls fik revanche for nederlaget mandag i Esbjerg

Det var to mandskaber med formpilen i hver sin retning, der tørnede sammen torsdag aften i Rødovre.

Esbjerg med en sikker sejr i mandags, gjorde kun yderligere til den vestjyske selvtillid.

Det var også gæsterne der var bedst fra opgørets indledning. William Rørth fik lov at tjene til føden, da Esbjerg sendte 17 afslutninger af sted mod ham, dog uden der var saft og kraft i dem alle.

Inden opgøret havde rundte 8 minutter, trådte Philip Schultz frem på scenen.

Schultz udgik af mandagens opgør, men modsat blandt andre Grayson Downing, var Schultz med i aften.

God forechecking fra Esbjerg førte til, at Schultz kunne løfte Jonathan Brinkmans stav, og efterfølgende passere Rørth, og 1-0 til Esbjerg.

De to første perioder manglede intensitet, og hjemmeholdet var noget bedre med i den midterste periode.

Esbjerg stadig mest på pucken, og var også tæt på med en afslutning på stangen.

Hjemmeholdet fik dog lidt gnist efter seks minutter af perioden. Rødovre kom i powerplay og godt og vel midtvejs, kunne Mikkel Binou udligne bag Christian Elmose, og samtidigt øge sin sæsontotal til fem mål. Esbjerg havde to powerplays mod slutningen af perioden, men fik ikke sendt pucken i mål.

Omvendt fik Andreas Grundtvig en sen udvisning, og dermed kunne Rødovre tidligt i 3. periode komme i endnu et powerplay. Det fik hjemmeholdet dog ikke så meget ud af, og kampbilledet var meget det samme den sidste periode.

Esbjerg med mange afslutninger, men ikke med den træfsikkerhed til at sætte den afgørende scoring. Rødovre var mod slutningen tættest på at afgøre løjerne i ordinær tid. Mikkel Binou var tæt på igen i powerplay, og Johan Lundgren gemte ansigtet i handskerne, da han missede en stor mulighed.

Der faldt ingen yderligere scoringer, og dermed altså 1-1 efter 60 minutter.

Esbjerg igen i téten i overtid fra start, men det var hjemmeholdet der trak det længste strå. Esbjerg har endnu ikke vundet i OT i sæsonen, og fisnsk indbyrdes forståelse mellem Frank Gymer og Miro-Pekka Saaralainen, gjorde at sidste kunne afgøre kampen, med en fornem afslutning i toppen af målet.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rødovre-Esbjerg Karantæne: Cips tackling er ikke noget, Frederikshavn vil tolerere