Rødovre pressede formstærke sønderjyder, men fik ikke point ud af det

Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE 1-2 (0-0,1-1,0-1) SønderjyskE havde vanskeligheder i Rødovre, men til syvende og sidst lykkedes det for gæsterne - og favoritterne - at snuppe tre point med mod et godt kæmpende hjemmehold, der havde opbakning af de fleste af de 858 tilskuere - bortset fra en lille SønderjyskE-enklave i Holger Danske Arena.

Svenske Oskar Drugge blev matchvinder med sit 2-1-mål i tredje periode, som var en lækker detalje.

Efter længere sønderjysk pres lykkedes det for de lyseblå at holde pucken inde i Rødovre-zonen, og da Oskar Drugge fik pucken, kørte han stille og roligt ind mod Rødovre-forsvaret og ventede og ventede, inden han lagde pucken ind ved nærmeste stolpe.

Drugges mål endte med at afgøre kampen.

De to første perioder var ganske lige og præget af, at Rødovre faktisk havde et hav af muligheder for at score i powerplay.

Sønderjyderne tog en stribe udvisninger, men Mighty Bulls drog ikke fordel af næsten otte minutter i overtal i første periode. Her burde Olaf Ellers tropper have skaffet sig en fordel frem mod de sidste 40 minutter.

Det lykkedes ikke, og SønderjyskE-træner Anders Førster kunne glæde sig over, at boxplay-spillet i det mindste fungerede glimrende i de første 20 minutter. Meget mere var der ikke at begejstres over hos aftenens favoritter.

Sønderjyderne bragte sig foran 1-0 midt i anden periode, hvor Mathias Kløve var på spil og fik passeret William Rørth, der ligesom kollega Pettersson stod en glimrende kamp.

Vi skulle syv minutter længere hen - til det 36. minut - hvor Rødovre kom på tavlen. Marcus Almquist er en notorisk målscorer, hvilket han igen viste, da han flåede pucken ind til 1-1 efter et hurtigt træk. Lækkert sat ind af Rødovre-angriberen.

Og så nåede vi altså frem til en tredje periode, hvor gæsterne fik den nødvendige scoring og i store træk havde kontrol over kampen. Igen fik Mighty Bulls endda en kæmpe mulighed i overtal, hvor man havde næsten et minut i fem mod tre, men uden at få skabt særlig store chancer.

Rødovre havde et par gode muligheder i slutfasen skabt af William Bundgaard og Jaeden Martin, mens William Boysen havde et skud på tværstangen i den anden ende.

Mere blev det ikke til på en aften, hvor Rødovre efter en række dårlige kampe fik leveret en fornuftig indsats, og det uden Sami Moilanen og Mikkel Jensen. Mighty Bulls vil ærgre sig over, at det ikke bare blev til en enkelt point, som kunne have været værdifuldt for aftenens hjemmehold.

SønderjyskE nappede tre point uden Pelletier og Karlsson og er altså i høj grad stadig med i tvekampen om andenpladsen.

GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-SønderjyskE OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE