Spiller snart sin VM-turnering nummer 13

En af de mest pålidelige landsholdsspillere i den rød-hvide løvedragt, runder i dag landskamp nummer 200, når Danmark møder Norge.

Den højt respekterede Frederik Storm – som både er målscorer og holdspiller på samme tid – bliver spiller nummer 11 i historien til at runde det flotte mærke, når Danmark i aften møder Norge i Varner Arena i udkanten af Oslo.

Frederik Storm har i sine 199 landskampe lavet 76 point i form af 37 mål og 39 assister. Storm, der i de seneste fire sæsoner har spillet i Deutsche Eishockey Liga (DEL), startede sin karriere i Gentofte Start og den danske del af karrieren førte ham til Herlev og SønderjyskE, hvor han blev dansk mester og pokalvinder.

Derefter var han sammen med Kim Staal og Thor Dresler galionsfigurer i den nye Herlev-satsning, der blev sat i værk i foråret 2011.

Interessen fra udlandet kom ganske naturligt og i mange sæsoner var Frederik Storm derefter nøglespiller hos Malmö Redhawks, inden han i de sidste fire sæsoner har været en af de bedste angribere i Deutsche Eishockey Liga.

Først hos Ingolstadt i tre sæsoner og i den netop afsluttede sæson i en af Tysklands største klubber, Kölner Haie. Og nu runder han altså en milepæl i dansk landsholdshistorie. Han har spillet 12 VM-turneringer og var også med til OL i Beijing.


Landstræner: Vi skal sætte tempoet og være lidt skarpere i egen zone DAN JENSEN NY CHEFTRÆNER I ESBJERG