Første tre-pointer til Herlev i denne sæson efter stærke midterste 20 minutter

Herlev Eagles-SønderjyskE 6-3 (1-2,4-0,1-1) Herlev havde haft en noget tung indledning på sæsonen, men lidt optimisme var der at spore efter seneste hjemmesejr over Herning. Gæsterne havde før kampen fået points i sæsonens fire første kampe. Simioni har meldt ud at man er tilfreds med spillet hos SønderjyskE, og de lagde også godt fra land i aftenens opgør.

Gæsterne var her, der og alle vegne i kampens første tyve minutter. Puckstærke, hårdtarbejdende og chanceskabende. Men det var Herlev der kom først på tavlen, da Joseph Jonsson scorede i powerplay. Men SønderjyskE ville også være med og scorede to powerplaymål inden periodens udløb. Gæsterne var bedst på isen, og de var fuldt fortjent foran 2-1.

Men i anden periode krakelerede lidt for SønderjyskE, da Herlev dygtigt udnyttede tre fejl i gæsternes zone til at bringe sig i front i kampen. Fire flotte scoringer blev det til for Herlev, som vel ikke har spillet en bedre periode i flere år.

Blak Olsen sled sig igennem til en flot soloscoring, Jerry Välipirtti med kampens flotteste assist, og to gange pletskud for Oliver True. Og med et snuptag havde Herlev vendt 1-2 til 5-2.

SønderjyskE prøvede med timeout, men det ændrede ikke noget for gæsterne, som var langt fra første periodes styrkeopvisning.

Opskriften var klar hos gæsterne inden sidste periode: Frem over isen og få scoret nogle mål. Men Herlev spillede klogt og forsvarede sig godt. Og de gjorde det svært for SønderjyskE.

Det lugtede vel aldrig helt af ’det store comeback’. Heller ikke, da Ahlberg fik scoret med knap fire minutter tilbage af kampen. SønderjyskE trak keeperen, men det gav Lindqvist-Hansen mulighed for at sætte punktum til 6-3 i tomt mål.

Herlev viste endelig noget af det spil som gav dem flere store resultater i sidste sæson, og det må give dem et gevaldigt boost på selvtilliden inden de fredag skal til Frederikshavn, og møde Wener, Bertelsen og Baastrup. SønderjyskE skal hurtigst muligt have kampen ud af tankerne og gøre klar til en fredagshjemmekamp mod ubesejrede Aalborg.

Continental Cup: Blue Fox Support sender bus til Italien GOALSHOW: Herlev Eagles-SønderjyskE