Blue Fox er videre med 4-0 i kampe over Herlev

Herlev Eagles-Herning Blue Fox 2-3 (1-2,0-0,1-0) 0-1 Herlev med kniven for struben inden aftenens hjemmekamp mod Herning, for gæsterne førte med 3-0 i kampe. Men det har været tætte kampe de to mandskaber har spillet. Fart, drama, tacklinger og flotte detaljer, og fredag aften i Herlev blev ingen undtagelse.

Det endte med en Herning-sejr i overtid, og hvem andre end Mathias From kunne kalde sig matchvinder blot 1:17 inde i den første overtid? Herning er videre med 4-0 i kampe

Herning kom flyvende fra start med scoring inden første minut var spillet. Den gamle drømmetrio med Thompson, Thörnberg og From var atter sat sammen, og de fik overlistet Adam Ohre i Herlevmålet i deres første skift. Thompson over returen efter at From og Thörnberg havde gjort forarbejdet.

Og det blev bedre endnu for gæsterne da Mathias From kunne score sit 9. mål i kvartfinalen i powerplay. Herlev havde to mand i straffeboksen og det blev straffet. Og som perioden skred frem var det med et overtag til gæsterne.

Herning pressede på og fik spillet sig til flere store chancer, og Herlev med forsøg på at vende spillet hurtigt og dermed fange Herning på omstillinger. Og med omkring tre minutter tilbage af første periode, lykkedes det for hjemmeholdet. Hakon Nilsen med aftenens mest præcise pasning frem til Oliver True, som tog et træk inden han på vanlig vis klappede den op i hjørnet.

Herlev pressede mere på i slutningen af perioden, men Herning gik til første pause foran 2-1.

Anden periode var fyldt med fart og store chancer i begge ender. Flest chancer dog til gæsterne, men Adam Ohre klarede opgaven som sidste skanse til perfektion. Flere store pragtredninger af hjemmeholdets keeper holdt opgøret som en jævnbyrdig affære.

Men scoringer kom der ikke nogen af, men spændingen om kampens udfald var intakt til tredje periode. Og det blev en periode hvor der blev bidt negle som aldrig før i Herlev. Hjemmeholdet kunne ikke komme frem til chancer, og gæsterne var tilfredse med at holde på pucken.

Men med små tre minutter tilbage trak Herlev målmanden ud, og satte Ludvig Elvenes på isen. Få øjeblikke senere dukkede han op foran Carruth i Herningmålet og styrede en puck i kassen til 2-2. På ny drama i Herlev med overtid.

Men det skulle blive en kort en af slagsen, for denne series bedste spiller, Mathias From, tog sagen i egen hånd og satte den afgørende scoring ind bag en ellers velspillende Adam Ohre.

Herlevs sæson sluttede en fredag på hjemmebane foran et stort publikum, mens Herning tog bussen hjem og glæder sig til den forestående semifinale.

GOALSHOW: SE MÅLENE fra Rødovre-Aalborg Esbjerg udlignede serien efter 87 minutters drama