Mere om kampen i Granly Hockey Arena tirsdag aften

Esbjerg-Rungsted 1-2

Juuso Pulli fortsætter sin glimrende stime: Siden han kom til Rungsted, har de forsvarende mestre vundet syv af otte ligakampe og er katapulteret op gennem tabellen.

Det var en yderst vigtig match for begge mandskaber i forhold til deltagelsen i Metal Final4. Rungsted synes at være godt på vej, mens det lignede et farvel til Esbjerg i aftes. Det kunne ellers have været interessant med en Metal Final4 i den nye Granly Hockey Arena.

Esbjerg synes at have fundet en ny kaptajn. I går var det Matt Pistilli, der havde C’et på brystet. Tidligere har det været Jesse Mychan og i hans fravær har Christian Wejse også været kaptajn.

Samme Wejse, der netop er udtaget til landsholdet, spiller virkelig meget i kampene. Han noterede sig for 23 minutter rent i Granly Hockey Arena. Suverænt den angriber med mest istid.

Travis Brown spillede 23:43 minutter og fik dermed mest istid for Esbjerg, mens det hos Rungsted sædvanen tro var Shane Hanna (over 26 minutter) og Willie Raskob (22 minutter), der fik mest spilletid.

Rungsted fik igen mål i powerplay. Marcus Olsson var målscorer, assisteret af Hanna og Anders Poulsen. Det var Rungsteds tredje powerplay-mål i fem kampe.

Esbjerg var uden Pochiro, Cheek og Downing. Sidstnævnte har slet ikke spillet i indeværende sæson, og det er spændende, hvad han kan levere, når han er frisk igen.

Nederlaget var totalt unødvendigt, og Energys chance for en billet til Final4 er nu for alvor ved at ude i teorien, skriver JydskeVestkysten om gårsdagens kamp og vurderer også, at vestjydernes udvisninger i slutfasen kostede dyrt.

- Havde Energy kunne holde sig i skindet, havde holdet garanteret fået udlignet til 2-2 og måske endda vundet kampen. Det kunne cheftræner Pedersons tropper dog på ingen måde, da først Jannik Christensen fik en straf på ti minutter, mens Jesse James Mychan lidt senere blev sendt i bad, og Christian Wejse røg i slagsmål, skriver JV.dk.

Kampnoter: Rundt om Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE Kanon-line up til Kim Staals testimonial