Det danske A-landshold måtte se sig slået i overtiden i den norske hovedstad

Der var ikke helt det håbede bid i de danske løver i aften, da der var testkamp i Varner Arena i udkanten af Oslo.

I hvert fald manglede landstræner Mikael Gath lige det sidste fra sine spillere i den tredjesidste testkamp frem mod det kommende VM i Tjekkiet som Norge endte med at vinde med 4-3.

Det var ganske bemærkelsesværdigt, at Michael Brandsegg-Nygård, den nye norske superstjerne på blot 18 år, scorede samtlige fire mål, mens det danske supertalent og allerede NHL-draftede Oscar Fisker Mølgaard stod for to scoringer.

- Det er stærkt af dem begge to, men måske også et tegn på, at der er andre, der ikke rigtig rammer dagen i dag, siger Mikael Gath fra Norge.

Danmark kom foran 1-0, da Mikkel Aagaard var først på en retur fra et Oliver Lauridsen-forsøg. I anden periode styrede Brandsegg-Nygaard fuldstændig showet, da han lykkedes med at score hele tre gange på Frederik Dichow i det danske mål.

Oscar Fisker Mølgaard ville ikke stå tilbage for sin norske kollega og fik sat en 2-3-reducering ind tæt under mål midt i tredje periode. Med tre minutter igen hamrede Mølgaard udligningen ind, inden Brandsegg-Nygaard altså igen nettede til slutresultatet 4-3 i norsk favør.

- Det var en lidt anderledes type kamp end dem, vi kommer til at spille ved VM, fordi isen i Varner Arena er ret lille. Vi begyndte fornuftigt, men i anden periode slap vi nogle lidt for nemme mål ind, siger Mikael Gath.

- Forsvarsspillet var ikke helt godt nok og generelt synes jeg ikke, at spillerne var sultne nok i nærkampene. Jeg forventer mere, siger Mikael Gath.

Danmark og Gath får allerede chance for revanche i morgen klokken 14, når de to hold mødes igen. Den kamp kan også ses på Metalligaen.tv.

A-LANDSHOLDET tabte igen i overtid Landstræner: Vi skal sætte tempoet og være lidt skarpere i egen zone