Aalborg-træneren erkender, at de store sejre over Frederikshavn kan have skabt for stor tilfredshed hos spillerne

Aalborg-træner Garth Murray har i 2020 kunnet se sit mandskab gå lidt ned i kadence efter storsejrene på 7-1 og 5-1 over Frederikshavn lige før nytår.

Pirates-mandskabet haltede en smule i begyndelsen af den nye sæson, men fandt melodien fredag aften, hvor det blev til en stensikker 6-1-sejr i Rungsted. 

Træner Garth Murray analyserer i dagens udgave af Nordjyske. 

- Vi blev nok ramt af lidt tømmermænd efter de to store opgør mod vores lokalrivaler. Men jeg synes stadig, vi har domineret alle opgør siden. Vores effektivitet er bare dalet, og så har vi lavet nogle defensive fejl, som vi ikke plejer at lave. Det er nok meget naturligt, at man ikke kan spille lige godt i alle 48 grundspilskampe, siger han til avisen.

Murray har trods Aalborgs suveræne føring i grundserien stor respekt for konkurrenterne.

- Vi bliver mødt af toptændte hold hver eneste gang, og deres motivation skal vi være i stand til at matche, hvis vi skal vinde. Det er vigtig læring frem mod slutspillet, hvis vi skal stå skarpe, fastslår cheftræneren overfor Nordjyske. 


8-2: Herning, Brace og Lassen kørte Odense ud af isen i Kvik Hockey Arena Grayson Downing: Vi skal finde vores "swagger" igen