Frederikshavn og Aalborg mødes i den sidste test før Metal Liga-premieren

Det plejer at være de mest intense af alle træningskampe, når Frederikshavn og Aalborg tørner sammen.

Afstanden mellem klubberne er så smal, som den kan være i den jyske del af dansk ishockeys top og de danske spillere kender hinanden ud og ind fra mange års kampe - både på juniorplan og i seniorligaerne.

De danske spillere er ofte gode til at "opdrage" deres udenlandske kammerater i at, det her er kampen for dem i løbet af sæsonen, og derfor er der tidlig hidsighed at spore.

I aften i Frederikshavn skal hjemmeholdet forsøge at revanchere 0-4 i det første, tidlige opgør mellem klubberne tidligt i indeværende sæson. Her var Aalborg først over det meste og klart bedst i kampen, men nu er holdene trimmet, og det må forventes, at både Alexander Bumagin og Kirill Kabanov er med i opstillingen.

To russere, der vil live Metal Ligaen op i den kommende sæson.Kampen spilles 19:00 i Frederikshavn, hvor hjemmeholdet måske allerede har præsenteret gennembrudsnavnet i denne sæson.

Radim Piroutek - juniorudgaven - spillede en stor kamp mod Borås i sidste weekend og scorede to gange. Hos Aalborg leverede både Pierre-Olivier Morin og Olivier Hinse fine indsatser mod samme modstander, som Aalborg kværnede 9-1.

Dagen forinden havde svenskerne slået Frederikshavn 5-4. Et gæt herfra er, at Borås-resultaterne næppe indikerer noget om styrkeforholdet mellem de to nordjyske hold. Det skal nok blive jævnbyrdigt mellem White Hawks og Pirates, når sæsonen går i gang. 


VIDEO: METAL LIGAEN TV med Kim Lykkeskov CHL: Respektabel Rungsted-debut i Europas mesterklasse