Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn slipper sårene efter en hård weekend:

Der gik otte mål ind fredag aften på hjemmebane og trods en skarp udekamp i Vojens søndag, lykkedes det kun at hive et enkelt point hjem. Dermed er White Hawks vel reelt ude af kampen om fjerdepladsen og kan bygge op til kvartfinalen.

Hvad værre var, var altså at Aleksander Bumagin udgik med et grimt vrid i knæet og dermed kan risikere at være ude længe. Også Mathias Seldrup måtte forlade weekenden skadet og er ude i de kommende uger. 

Det positive er, at Frederikshavn altså spillede en fin kamp i Vojens, og at det nærmest er en menneskealder siden, at Herlev har vundet i Vendsyssel.

Vi skal tilbage til december 2016 for at finde en overtidssejr til Herlev over nordjyderne i Frederikshavn, mens vi skal helt tilbage til 2009! for at finde Herlevs seneste trepointer i Frederikshavn.

Alene den statistik må være motivation for gæsterne, der spillede en fin, kollektiv match mod Esbjerg og stod godt op for Christian Elmose, der havde fået chancen i buret. 

Herlev tog imod hele 42 skud, og Elmose tog altså 40 af dem. Allerede fredag aften spillede Herlev faktisk en ganske fin kamp i perioder mod Odense, men fik ikke hul på bylden før til allersidst.

Hold øje med: Luis Blak Olsen gik forrest - igen - mod Esbjerg og scorede to gange. På vej mod slutspilsformen? Hos Frederikshavn kunne man glæde sig over debut til Elias Ulander i søndags. 

Statistikken: Netop Elias Ulander fik 20:09 minutter hos Frederikshavn i Vojens og noterede sig for en ganske solid indsats. Hos Herlev var Alexander Lindqvist-Hansen stærkt kørende søndag med et mål og to assister. 

Det forventer vi: At Herlev vil spille frisk til og angribe. Eagles har intet at tabe mod et bredere Frederikshavn-hold, der trods tabet af Bumagin går ind som favorit.

Historikken: I denne sæson har White Hawks vundet begge kampe hjemme, mens de to hold har vundet en kamp hver "rent" i Herlev. Den sidste vandt White Hawks i overtid.

Skader/karantæner: Uheldige Bumagin spiller næppe for Frederikshavn, der også må melde Seldrup ude. Herlev manglede Tobias Ruelykke, Joonas Riekkinen og Jesper Thörnberg ude mod Esbjerg. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE OPTAKT: Odense Bulldogs-Aalborg Pirates