Kampstart 18:00 i Kvik Hockey Arena

Hurtig mulighed for revanche for Herlev Eagles, der drager til Herning efter 2-5-nederlaget onsdag hjemme mod samme modstander.

Herlev havde kræfter til en meget skarp første periode, hvor 2-1-føringen sagtens kunne være bygget ud i en meget stærk fase før den første pause, men derefter tog gæsterne over og satte sig på den resterende del af kampen.

Det store spørgsmål er i aften, om det relativt smalle Herlev-mandskab kan byde op til dans over 60 minutter i aften i Herning, hvor Herlev gennem de seneste sæsoner faktisk ofte har spillet glimrende kampe.

Svært bliver det for Eagles mod et Herning-hold, der naturligvis vil fortsætte takterne fra de sidste to perioder.

- Der var et par situationer, vi ikke løste optimalt i første periode, men ellers synes jeg faktisk, at vi ret hurtigt fandt vores rytme og det spil, vi gerne ville spille. Og så viste Thor (Baden) flot moral i målet efter en svær start, siger Herning-træner Pekka Tirkkonen til Sportherning.dk.

Den finske angriber Jarkko Malinen satte tre point for Herning i 5-2-sejren, heraf to mål.

- Jarkko har i nogle kampe været lidt uheldig og ikke helt fået den produktion, som hans spil ellers har været til, så det var helt sikkert godt for ham og helt fortjent, at han fik scoret et par gange, sagde Tirkkonen til Sportherning.dk.

Det forventer vi: Herning klar favorit mod et smalt Herlev-hold, der mangler to stærke imports til at fuldende holdets koncept.

Hold øje med: Matthias Asperup kan være en potentiel matchvinder for Herlev, mens Mads Christensen leverede en glimrende match i Spar Nord Arena for Herning onsdag aften.

Indbyrdes kampe: Er nu 4-0 til midtjyderne i denne sæson - dog med to sejre i overtid/straffe i porteføljen.

Skader/karantæner: Herning var uden Petter Hansson og Simon Schleicher senest, mens Herlev måtte undvære Magnus Molge og Max Vilstrup Olesen.

Statistikken: Herning har ligaens tredjebedste forsvar med 70 mål imod, mens Herlev nu har tangeret Rødovre som ligaens ringeste defensiv med 110 scoringer imod.

Lange pauser gavner sjældent, SønderjyskE vil hente to imports OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE