Kampstart 19:00 i Frøs Arena

SønderjyskE skal i aktion for første gang i 12 dage - og det er mange på nuværende tidspunkt af sæsonen.

De to seneste kampe før den lange pause gik den forkerte vej for Førsters tropper, og specielt 0-5-afklapsningen i Frederikshavn var et tegn på, at sønderjyderne nok trængte til en pause. Spændende hvilket udtryk et formentlig tæt på fuldtalligt SønderjyskE-hold kommer med mod Rungsted i aften.

Det er en kamp, der er vigtig for kampen om top fire-placeringerne, hvor SønderjyskE, Odense, Rungsted og Esbjerg lige nu slås om den attraktive hjemmebane-rettighed i kvartfinalerne.

Assisterende træner Casper Stockfisch gør status inden opgøret på SønderjyskE's hjemmeside:

- Lige nu er det vigtigste for os at komme tilbage på sporet. Det har ikke helt kørt på skinner for os i de seneste uger, men når det så er sagt, så har holdet også været igennem et hårdt efterår med ting både på og ikke mindst udenfor banen, Så vi havde faktisk forventet at der ville komme et formdyk her inden jul.

. Vi har i de seneste uger manglet en del spillere grundet skader, VM og sygdom – nu er U20’erne tilbage fra VM, to af de tre skadede er klar igen (lige nu er der kun en enkelt der døjer med en “lower body” skade), og de fleste er tilbage efter endt sygdom.
Jeg synes vi har trænet rigtigt godt med de folk, som vi har haft til rådighed siden kampen i Frederikshavn for halvanden uge siden, så jeg har egentligt en god fornemmelse forud for kampen i morgen.

Om dagens gæster fra Rungsted siger han:

- De har spillet rigtigt godt på det seneste og vandt så sent som tirsdag aften over Odense Bulldogs – de kommer med fart og en kamp i benene, så det er vigtigt at vi er klar fra start, for de vil helt sikkert forsøge at tage os på sengen efter at vi har haft 12-dages kamppause, lyder det.

Som Stockfisch betoner det, har Rungsted - bortset fra 3-5-nederlaget mod Esbjerg - kørt ganske godt på det seneste. Der synes at være et godt flow i spillet hos Mark Pedersons mandskab, og det er bemærkelsesværdigt, at Morten Jensen bliver ved at score og at danskerne stadig producerer på samlebånd, mens der stadig er "mere til gode" hos udlændingene, selv om nogle af dem er ved at vise tænder. 

Det forventer vi: Det kan sagtens blive en stærkt underholdende match mellem et SønderjyskE-hold, der vil "trykke" på hjemmebane og et Rungsted-mandskab, der altid gerne vil spille fremad. Måske en overtid.

Hold øje med: Anton Karlsson har nu haft yderligere 12 dage med sine nye holdkammerater og er med garanti opsat på at vise sig frem. Hos Rungsted har vi set Jack Jacome stikke hovedet mere og mere frem i offensiven. 

Skader/karantæner: SønderjyskE har fået sine U20'ere tilbage, og tilsyneladende er kun en af de skadede spillere fra den seneste kamp mod Frederikshavn (Tjernström, J. Borring, Biel, Desjardins) ude ifølge Casper Stockfisch. Rungsted spillede senest mod Odense med fuldt hold. 

Metalligaen.tv: Har Michael Damsted på kommentatorpladsen til at guide dig igennem de 60 minutters ishockey.

Historikken: Rungsted vandt den første kamp 3-2 hjemme, derefter er fulgt to SønderjyskE-sejre. 5-2 i Frøs Arena og 3-2 efter overtid i Concordium Arena. 

Statistikken: 6. april 2021 var datoen for seneste Rungsted-sejr i Frøs Arena. Siden har SønderjyskE vundet de seneste syv opgør hjemme mod nordsjællænderne. 

 

 

 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs GOALSHOW: Se målene fra Herlev-Frederikshavn