Gæsterne scorede to gange i Rødovre i en chancefattig affære

Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital 0-2 (0-1,0-1,0-0)

Det var ikke nogen smuk ishockeykamp fredag aften i Rødovre, hvor vi tidligere har set bedre udgaver af den store match mellem traditionsklubberne på Sjælland. I aften vandt Rungsted på lidt bedre spil og ikke mindst større effektivitet over et Rødovre-hold, der stadig lider under manglende rytme på grund af de mange skader.

Kampen blev skæmmet af tilskueruroligheder, der kostede en afbrydelse på 20 minutter i slutningen af kampen.

Det var en ganske jævnbyrdig første periode i Rødovre Centrum Arena, hvor Nikolaj Rosenthal scorede kampens eneste mål efter godt et kvarter.

De to mandskaber brugte masser af tid til at se hinanden an i de første 20 minutter, men Rungsteds havde lidt mere tid i Rødovres zone, og derfor kunne man godt kalde føringen fortjent.

Rødovre havde seks mand ude og Morten Andreasen var rykket tilbage på bænken og havde taget det fine trænertøj på igen. Til gengæld var Jannik Karvinen stadig med hos hjemmeholdet.

Rungsted var uden Mikkel Persson, Bertram Jelert og Matias Persson, ligesom Nikolai Gade udgik i første periode med en forvredet skulder.

Rødovre havde en kæmpe chance i begyndelsen af anden periode, da Steffen Klarskov blev efterladt fuldstændig blank for Lillie efter sløset forsvarsspil i gæsternes zone.

Det var dog – trods udvisninger til begge – stadig en kamp, der var ganske chancefattig.

Fire minutter før anden pause havde Magnus Carlsen udligningen på staven, da Rasmus Andersson sjuskede som sidste mand i et Rungsted-overtal. Pucken hoppede dog, lige før Carlsen skulle afslutte, så det blev svært for den unge Rødovre-angriber.

Derefter gik det hverken værre eller bedre, end at Andersson blev på isen og dukkede op i den anden ende. Lidt tilfældigt endte en puck på angriberens stav lige på den gode side af baglinjen, og med en millimeterpræcist skud satte Andersson pucken ind. 2-0 til Rungsted og Andersson, der virkelig viste målscorerkvaliteter.

Rødovre havde flere muligheder i anden periode end i de første 20 minutter, men formåede altså ikke at drage kapital.

Rungsted havde chancer i begyndelsen af tredje periode. Simon Fredriksson, Joachim Holten Møller, William Boysen og Raskob havde gode muligheder inden for få minutter, og gæsternes tredje mål lå i luften.

Det gjorde røgen også, for Rødovres fans bag mål lavede ballade og brændte både romerlys og Rungsted-flag af, og på opfordring af politiet blev kampen afbrudt i 20 minutter. Tribunen bag det ene mål blev renset og spillerne sendt i omklædning.

Der manglede godt 10 minutter, da kampen blev sat i gang igen, og der skete ikke meget mere i en jævnt kedelig udgave af den sjællandske klassiker. Rungsted fik tanket selvtillid inden returen om et par dage, Rødovre skal have mere fart, aggressivitet og spilleglæde med til Nordsjælland, når der er nye tre point på spil.

Piraterne på overtidstogt i Vojens: 4-3-sejr til Aalborg i Frøs Arena Ballade bag målet: Tribune måtte rømmes i Rødovre