Pirates tilbage på sejrskurs i Spar Nord Arena

Herlev Eagles-Aalborg Pirates 2-7 (1-2,0-2,1-3) Aalborg Pirates blev udsat for en chokstart i Spar Nord Arena denne fredag aften.

Herlev Eagles angreb sædvanen tro fra start og Mikkel Bertelsen kvitterede ved at klaske Victor Cubars' pasning op i nettaget efter blot et halvt minut.

Men det var også Herlevs stjernestund, for siden tog gæsterne over og viste høj klasse med Thomas Spelling som hovedperson sammen med et yderst effektivt powerplay.

Det var efter 10 minutter, at Spelling og powerplayet tog fat og satte Aalborg i gang.

Det blev 1-1 og blot tre minutter senere slog skarpskytten til igen og bragte gæsterne på 2-1 på en formidabel pasning af Trevor Gooch.

Aalborg satte sig fast på kampen i anden periode og scorede to gange mod et Herlev-forsvar, der leverede åbent hus mod et gæstehold, der straffede stenhårdt.

Jeppe Jul Korsgaard satte 3-1-målet, hvor han fik masser af plads foran målet, og det lignede en afgørelse, da tilbagevendte Lasse Bo Knudsen med et glimrende mål øgede til 4-1 for gæsterne.

Jeppe Jul blev dobbelt målscorer for Aalborg i det 49. minut på tomt mål, og det var kun kosmetik for Herlev, at Matthias Asperup satte hjemmeholdets andet mål.

Thomas Spelling blev med et hammer af et skud hattrick-skytte - det niende i karrieren - i en åben tredje periode, hvor Herlev også havde flere chancer i breakaways og "odd man-rushes".

Aalborg lukkede kampen med det tredje powerplay-mål i kampen med 1:20 minut tilbage. Martin Højbjerg satte scoringen på oplæg fra Anders Koch.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev-Aalborg Blue Fox tog bonuspointet i formidabel hockeykamp