Herlev Eagles fortsætter med de to finske kontrakter opbygningen til den kommende sæson.

Herlev Eagles fortsætter med at bygge op til den kommende sæson, og har sikret sig en backerne med absolut mest spilletid i den netop overståede sæson.

Det er “Herlevs egen” Niklas Tikkinen, der fortsætter på Eagles’ blå linje efter sommeferien. En stærk offensiv back, der ligeledes leverede en stærk indsats i powerplay.

Han lavede flotte 39 point fra sin backposition i den netop afsluttede sæson – inklusive slutspil – og var en nøglespiller for Eagles. 

Den teknisk verserede back har stor erfaring fra både Liiga, Mestis, Allsvenskan og flere andre ligaer – og bliver en hjørnesten på næste sæsons Herlev-hold.

Eagles skriver følgende:

– Efter en mere end godkendt sæson for klubben er Niklas Tikkinen og Herlev blevet enige om at forlænge samarbejdet med endnu en sæson. Tikkinen var en af ligaens mest spillede folk og leverede i den forgangne sæson hele 39 points og var dermed en af ligaens bedst producerende backs.

Også Joonas Riekkinen kommer til at spille i Herlev i den kommende sæson. Den dygtige center begyndte sin karriere i Danmark i Gentofte, hvor han var en hjørnesten på sølvholdet i 2017. Derefter har Riekkinen været i Hvidovre og Herning og havde måske ikke sin bedste sæson i fjor. Til gengæld har tidligere vist store kvaliteter og har været en af de bedste playmakere i Metal Ligaen – ikke mindst i sin Gentofte-tid.

– Det bliver finnens fjerde sæson i den danske liga og den erfarne center, bliver en vigtig brik i Herlevs offensiv hvor Brett Thompson er udset i en ny rolle som wing. Riekkinen tegner sig for over 150 kampe i den danske liga og der er næppe nogen der betvivler den kvalitet han står for, skriver Herlev Eagles.


Anders Poulsen overvejer situationen for den kommende sæson Aalborg Pirates henter Felix Scheel i Esbjerg