Mere om kampen tirsdag aften i PM Montage Arena

Herlev-Odense 4-3 (ot)

Det var tredje gang på stribe, at Odense spillede 3-3 efter ordinær tid. Fynboerne har vundet de to seneste OT’s over Esbjerg og Frederikshavn, men måtte altså i går strække våben i Ørneborgen.

Her var 790 tilskuere mødt op. Der er fremdeles flere tilskuere til Herlevs kampe end de seneste sæsoner, hvis man kigger på tidspunktet af sæsonen.

Max Vilstrup Olesen og Brett Thompson blev hyldet for deres 100 kampe i Herlev trøjen. Max Vilstrup Olesen har kæmpet sig op som en talentfuld ungdomsspiller, mens Brett Thompson som udlænding er endt som en ”ægte” Herlev-mand.

Lukas Lundvald Nielsen kom tilbage til kampen ved 2. periodes start efter at være udgået efter 10 minutter.

Ved Christoffer Gaths udvisning i 3. periode for slashing var det Gath, der fik slået staven ud af hånden. På pladserne omkring pressen kunne man høre, at der blev råbt, at de danske dommere bare ikke er bedre, hvortil tidligere hoveddommer, Bo Andersen, tørt konstaterede, at den ene af dommerne var fra Belgien.

Der kom hul på bylden for to Odense-spillere, der virkelig har ledt efter den første scoring. Både Vojtech Komarek og Lukas Lundvald fik pucken i æsken i aftes. Det kan måske give Odense yderligere målscoring i den kommende tid.

Herlev Eagles havde fem minutter i overtal efter Daniel Baastrup-Andersen game misconduct i anden periode for en tackling på Oliver Reuter, der sendte Baastrup i omklædningsrummet. Det kostede en Herlev-scoring for Odense.

Eagles er bare garant for underholdning: Herlev har scoret 44 mål, lige så meget som topholdet Aalborg, men der er gået 43 mål ind, kun Herning har lukket flere ind med 45 imod.


Kanon-line up til Kim Staals testimonial 11 Metal Liga-spillere udtaget til landsholdet