Rungsted afgjorde kampen i en fart og er stadig med i Final4-ræset

Rungsted Seier Capital-Frederikshavn White Hawks 8-1 (5-0,1-0,2-1) Kvalerne fortsætter for Frederikshavn i bunden af Metal Ligaen. I aften fik nordjyderne en ordentlig lussing i Rungsted, hvor nordsjællænderne tog fat fra start.

Rungsted havde ikke scoret i 120 minutter, men skulle blot bruge 9 sekunder til at bringe sig foran.

Lucas Andersen gjorde det onde ved sin gamle klub, og så kiggede Rungsted sig ikke tilbage. Tadeas Galansky kom på overarbejde, mens Rungsted foldede sig ud. Frederikshavn trak flere udvisninger, hvilket ikke var fordrende, og Rungsted vandt første periode med 5-0.

Især Rasmus Anderssons mål til 5-0 var fremragende og værd at nyde igen, når man ser højdepunkter.

Præstationen i første periode kostede Galansky deltagelsen, og Kevin Frydkjær introducerede sig selv på fornemste vis, med en feberredning.

Gæsterne var bedre med i de midterste 20 minutter fik et par gode muligheder, men det gled ikke helt den rette vej for Frederikshavn. Anden perioder bød på en enkelt scoring, da Dawson Davidson åbnede sin målkonto i Metal Ligaen, og dermed altså 6-0 til værterne efter 40 minutter.

Opgøret var reelt afgjort, og i den sidste periode handlede det mest om at undgå skader. Frederikshavn mistede Rasmus Lahnavik i anden periode, og han kom ikke tilbage i opgøret. Tredje periode blev transport.

Gæsterne kom på tavlen ved Mikkel Bertelsen, men det var også et af de få lyspunkter i den nordjyske lejr.

Rungsted scorede to gange og ligger ganske lunt i ræset omkring Final 4.

Frederikshavn-ledelsen freder træneren GOALSHOW: SE MÅLENE fra fredagens fire kampe