23-årige Jannich Steinke håber og tror på, at Rødovre kommer over kvartfinalen i denne sæson - og håber på powerplay og udesejre

Du er ny person i Metal Ligaens fanpanel. Hvor længe har du set ishockey og hvorfor holder du af lige netop din klub?
Jeg har fulgt Rødovre i 12 år. Rødovre er min klub, fordi jeg er fra byen og fordi stemningen i hallen altid er fantastisk. Jeg kan slet ikke se mig selv holde med en anden klub, ikke engang i udlandet.
Hvordan ser du tilbage på sidste sæson?
 
Sidste sæson var lidt op og ned. Vi havde mange nederlag i Jylland og men fik mange point på hjemmebane. 
Det er svært at være utilfreds, når man "kun" taber to hjemmekampe i ordinær tid. Til gengæld skal spillet på udebane løftes, så vi ikke kun vinder ude, når vi er i Herlev. 
Hvilken spiller glæder du dig mest til at opleve på dit hold i den kommende sæson?
 
Til den kommende sæson vil jeg glæde mig meget til, at se en spiller som Nick Crawford. Han virker som en meget intelligent spiller og har masser af erfaring, så jeg håber, at han kan gøre vores unge spillere endnu bedre. Udover det kan han også spille powerplay, hvilket Rødovre ikke har kunne i de 12 år jeg har set med.
Hvilken dansk drømmespiller - fra de andre Metal Liga-klubber - ville du helst se på dit hold og hvorfor?
 
Daniel K. Nielsen fra Blue Fox har altid imponeret mig med han fantastiske offervilje, kampgejst og ikke mindst hans evne til at få hele Herning-holdet med, når det har set sværest ud for dem. Derfor ville jeg gerne se ham i en Rødovre-trøje (selvom det nok ikke er så realistisk).
 
Du glæder dig til, at Metal Ligaen begynder igen, fordi...
Normalt som Rødovre-fan går man lidt med en følelse af, at når vi rammer august, at det er fedt vi har et liga hold, men at vi nok "kun" når kvartfinalen. 

I år starter vi med syv imports og en fantastisk stamme af danskere, som i mine øjne har lige så stor chance som 6-7 andre hold i ligaen for en semifinaleplads og hvem ved måske endnu mere? Det bliver i hvert fald fantastisk at følge. Jeg håber og tror på, at vi i denne sæson kan være med i kampen om top fire.
 
Hvad er det bedste ved at gå til ishockey i Danmark?

Helt klart stemningen. Uanset hvor i landet man går til ishockeykampe, så har man følelsen af, at samtlige tilskuere til kampene har hjertet med, og det synes jeg er helt fantastisk. Man kan virkelig mærke, hvor meget det betyder, uanset hvem der spiller. Dog kan man sagtens mærke forskel om vi spiller mod Rungsted/Herlev, eller om vi møder et jydehold, selvom stemning altid er i top!

Herning-træner vil have sine spillere over de løse pucke Simon Nielsen: Det bliver en sæson på marginalerne