Magnus Carlsen afgjorde i straffeslag mod det finske storhold

TPS Turku har formentlig mødt mere modstand end forventet i den her weekend i Danmark.

Finnerne kom fra en 3-2-sejr i Herning fredag aften til et eftermiddagsslag i Rødovre lørdag og måtte forlade Rødovre Centrum Arena med et nederlag med samme cifre. De to hold trak dysten ud i straffeslag, hvor unge Magnus Carlsen afgjorde.

Allerede i sidste sæson viste han fine prøver på sin udfordrende spillestil på Herlev-is, og det er slet ikke umuligt, at vi får meget mere at se til unge Carlsen, som sæson 19/20 skrider frem. 

- Jeg håber naturligvis på at jeg kan spille mig til en fast plads på holdet og bidrage til at vi kommer langt. V skal i hvert fald forbi den kvartfinale-forbandelse som Rødovre har haft i mange år, sagde en glad Carlsen til Mighty Bulls hjemmeside efter kampen. 

- Vi har nogle gode udlændinge og nogle gode danskere, der kæmper røven ud af bukserne og en rigtigt god målmand og nogle gode unge også. Personligt vil bare være den jeg er…. En kriger, der kæmper røven ud af bukserne og forhåbentligt lave nogle points i min kæde, kæmpe og ud at vinde nogle pucke og være hård, sagde Carlsen.

Mads Eller scorede 1-0-målet for Rødovre, og Marko Virtala var på plads i powerplay med 2-0-scoringen i begyndelsen af tredje periode, inden finnerne slog tilbage og udlignede i en intens slutfase, hvor TPS jagtede udligningen.

Det lykkedes, men Rødovre-spillerne kunne altså juble til sidst via Magnus Carlsens scoring. 


VIDEO: (Næsten) ALLE Højdepunkterne fra weekendens kampe Rungsted kom i tjekkiske menneskehænder