Christopher Frederiksen mener, at Frederikshavn kan køre hårdere på i denne sæson, siger han til Nordjyske

Som alle andre steder har der også i Frederikshavn været solid udskiftning i truppen op til den kommende sæson. Både på importfronten og på danskerfronten er der således hentet masser af nyt blod ind, men samtidig har nordjyderne også en danskerstamme, der borger for kontinuitet.

En af de rutinerede folk hos White Hawks er centeren Christopher Frederiksen, der satser og tror på, at Frederikshavn igen kan spille med, hvor det er sjovt. Det har frederikshavnerne i øvrigt gjort stort set hver sæson i det seneste årti. 

- Det er klart, at vi har sagt farvel til mange gode spillere, men vi er til gengæld også lykkedes med at få nogle dygtige spillere ind, så jeg synes, at vi som helhed står styrket.

- Vi har fået sammensat et godt hold, der er lidt bredere end sidste år, og derfor kan vi også køre lidt hårdere på, og det kan give os en fordel til sidst i kampenne og senere på sæsonen, siger forwarden til Nordjyske - og pointerer derefter, at en guldhjelm må være målet for White Hawks.

Frederikshavn vandt i den sidste træningskamp 5-4 over rivalerne fra Aalborg og møder Rødovre Mighty Bulls søndag eftermiddag hjemme i Nordjyske Bank Arena.

Her har White Hawks sæsonpremiere, men allerede lørdag kan fansene fra Frederikshavn hilse på deres nye og gamle yndlinge, når der er "Åben Båd” på Stena Line-færgen lørdag d 7/9. Her bliver der spillerpræsentation og en masse spændende aktiviteter i den forbindelse, hvor Sverigesbåden, som den så populært kaldes i det nordjyske, danner ramme om en festlig eftermiddag.


Fan-panelet: Svært at finde noget, der slår den stemning, der er i arenaen en fredag aften Lykkeskov: Nyt slutspil gør ikke den store forskel