Det ligner efterhånden en tidlig sommerferie til Rødovre

Rødovre Mighty Bulls – Herlev Eagles 2-3 (1-1, 0-2, 1-0)

Lokalderby i Rødovre Centrum Arena mellem Rødovre Mighty Bulls og Herlev Eagles var endnu et opgør, der med hjemmeholdets briller skulle give point for at opretholde håbet om en plads i slutspillet.

Mulighederne var der, men Lukas Horak tog pynten af hjemmeholdets skarprettere og sikrede Herlev de tre point og det ligner tidlig sommerferie til de lokale tyre.

Under to minutter spillet og en kasse til hver side, lovede godt for underholdningen.

Først sendte Johan Lundgren pucken forbi Lukas Horak efter et velspillet angreb. Herlev kvitterede kort efter ved Victor Cubars, der fra distancen passerede William Rørth i tyrekassen. Stemningen var straks i top i begge lejre, der kvitterede for underholdningen.

Rødovre spillede mere fysisk og undlod ikke muligheder for at tackle igennem, men noget gennembrud var der ikke tale om. Det meste spil kom ikke igennem til keeperne. Det var gæsterne, der spillede bedst de første ti minutter uden dog at være dominerende.

En jævnbyrdig første periode hvor hjemmeholdet fik bedre fat, lakkede mod enden med et par kvalificerede afslutninger til begge mandskaber.

Et halvt minut spillet i anden periode bragte gæsterne sig i front. Hjemmeholdet fik ikke dækket Matthias Asperup ordentligt af, og han satte pucken sikkert i kassen.

Minuttet senere trak Herlev kampens første udvisning. Rødovre forvaltede overtallet rimeligt med kongechancer til Mads Eller og Saarelainen.

Kort efter var rollerne byttet om da tyrene fik deres første udvisning. Samme udkomme for Herlev som Rødovre. En masse puckflytning uden de store afslutninger.

Som i første periode fortsatte spillet uden den store gnist.

Pucken blev dumpet og der var kamp ved banden. Der manglede lidt energi og fandenivoldskhed. Det kom der med et par minutter til pause, da gæsterne øgede deres scoring under en afventende udvisning til hjemmeholdet.

Det var Alexander Lindqvist-Hansen der scorede fra distancen. Virkede som en puck, Rørth kunne se hele vejen og derfor burde have reddet.

Tredje periode og nede 1-3 var det alt eller intet for hjemmeholdet.

En udvisning til Herlev efter et halvt minut var en gylden mulighed og Jonathan Brinkmans forsøg fik Horak reddet med det yderste af staven. Lige fuldtallige måtte Herlev dog give en scoring til hjemmeholdets Viktor Bemstrøm, der hakkede reduceringen i kassen.

Kort efter endnu en udvisning til gæsterne, der denne gang holdt hjemmeholdet fra at komme til muligheder.

Midtvejs i periode kom hjemmeholdet atter i overtal og pressede godt på for udligning, men heller ikke denne gang var marginalerne med bundholdet. Det var stort set kun i overtalspillet, der blev skabt scoringstilbud til et af holdene.

En timeout til Herlev, der havde til hensigt at stramme deres defensiv op de sidste minutter, men alligevel indsneg der sig endnu en udvisning til gæsterne, der dog spillede et godkendt boxplay.

Rødovre tog timeout og spillede seks mod fire i slutfasen uden det gav pote for hjemmeholdet, der dermed måtte gå slukørede fra isen.


Decimeret Rungsted-hold trak Odense ud i overtid Fremragende herrefight, da White Hawks besejrede Esbjerg efter straffeslag