Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Så er det Hernings tur til at komme i gang med Metal Ligaen efter landsholdspausen.

Midtjyderne møder et Herlev-hold, der spillede stærkt og disciplineret mod Frederikshavn for et par dage siden og altså allerede har "hjulene i gang" og det er altid en udfordring, når man skal i gang efter en længere pause, hvilket Hernings assisterende træner Dan Jensen også pointerer på klubbens hjemmeside.

- Første kamp efter landsholdspausen er altid vanskelig, så derfor skal vi forsøge at finde ind til vores spil og rytme så hurtigt som muligt. Med stor disciplin, tålmodighed og fokus i hele kampen skal vi forsøge at minimere modstanderen målchancer og møder et giftigt Herlev-hold, som er dygtigt til at straffe modstandernes fejl og som allerede har spillet en kamp efter pausen med sejr til følge, siger han.

Herning kommer til kampen med to stærke defensive kampe in mente som blev eksekveret lige før pausen. Ikke mindst 3-1-sejren hjemme over SønderjyskE var solid. I dag er det formentlig Blue Fox, der skal styre kampen og sætte en stopper for Herlevs omstillingsspil, som er stærkt og farligt med hurtige folk i spidsen.

Lige nu har det lidt smalle Herlev-mandskab ganske friske ben, er uden skader og topspillerne uden skavanker.

Det forventer vi: Netop på grund af ovenstående er Herlev-mandskabet en stor udfordring for solide Herning netop i aften. Det er en kliché, men den har holdt stik i de første kampe efter pausen: Det bliver tæt og jævnbyrdigt, for det er næsten en ny sæsonstart, vi har gang i lige nu.

Skader/karantæner: Hernings hjemmeside melder alle spillere klar, bortset fra målmandsreserven Thor Baden. Herlev stillede uden både Niklas Tikkinen, Max Vilstrup Olesen og Luis Blak Olsen mod Frederikshavn for nylig.

Hold øje med: Lukas Horak skal nok komme på job igen efter sin fine kamp mod Frederikshavn og målmandsduellen mod Emil Kruse bliver interessant. Begge har spillet glimrende sæsoner.

De indbyrdes kampe: Herning havde ikke problemer med at vinde sæsonens første indbyrdes kamp på Kvik Hockey Arena, mens den anden duel i Herlev var langt mere tæt - men endte i en overtidssejr til Blue Fox.

Statistikken: Herning har haft ganske godt styr over Herlev på det seneste på Kvik Hockey Arena og vundet de seneste tre matcher på egen is over Eagles med 5-1, 4-2 og 6-3.

13 mål og højdramatik i Herning - 7-6 til hjemmeholdet VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Rungsted