Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Byens kamp i Bitcoin Arena, hvor Rungsted Seier Capital med partnere har skaffet fuldt hus og dermed maksimal opbakning til kampen mod SønderjyskE. 

Rungsted har tabt hele 11 kampe på stribe og det er kun Rungsteds nogenlunde fornuftige indgang på sæsonen og Rødovres dårligdom, der har forhindret, at aftenens hjemmehold er i større problemer, end det er tilfældet. 

Det er naturligvis de mange skader, der har skabt de største problemer for nordsjællænderne, men Rungsted skal i den grad også i fart til en kvartfinale, der formentlig bliver mod Aalborg eller Herning. Derfor skal Roy Johanssons mandskab altså have en sejr inden længe, for uanset holdopstilling og tale om, at man har moralen i orden, er sejre yderst vigtig for selvtilliden frem mod et slutspil. 

Hvad kommer Rungsted med i aften af folk? Altid et spørgsmålstegn for øjeblikket.

SønderjyskE tankede moral med 4-3 over Esbjerg, men de lyseblå manglede også rigtig mange stamspillere og er i den kategori faktisk oppe på "Rungsted-niveau". 

- Vi må ikke lade os narre af, at de har tabt en del kampe. De har lige som os døjet med en del skader, men har også lige forstærket sig med James Livingston og det lyder til at de får nogle folk tilbage. Det bliver en kamp, hvor vi skal bygge videre på vores sejr over Esbjerg, og hvor vi skal forsøge at tage onsdagens momentum med ind i opgøret. Vi skal være fuldstændig klar fra start, for vi bliver mødt af et Rungsted hold der vil kæmpe desperat for tre point, siger Rungsted-cheftræner Mario Simioni til SønderjyskE's hjemmeside. 

Det forventer vi: Et Rungsted-hold, der vil kæmpe desperat for point og selvtillid mod et SønderjyskE-hold, der har selvtillid med fra sejren over Esbjerg, men også kører på "spinkle dæk" for øjeblikket grundet de mange skader. 

Hold øje med: Mattias Persson skal i super-omdrejninger frem mod slutspillet. Vigtig, vigtig mand for Rungsted. SønderjyskE's William Boysen var brandvarm med hattrick mod Esbjerg og er tilbage på sin gamle hjemmebane.

Historikken: Fem indbyrdes kampe har de to hold leveret i indeværende sæson. SønderjyskE står med fire sejre, Rungsted med en enkelt. 

Statistikken: Lucas Andersen står med 34 point som topscorer for Rungsted (15+19) og er også en af de spillere, der skal "shine" i den kommende tid. Hos SønderjyskE står Villiam Haag som topscorer og kaptajn med 37 point.

Skader/karantæner: SønderjyskE manglede Nicolai Bryhnisveen, Rasmus Lyø, Cam Spiro, Gabriel Desjardins og Nikolaj Krag-Christensen mod Esbjerg. Steffen Frank afsoner endnu en dags karantæne. Rungsted havde Malte Setkov og Tim Daly ude på backpladserne, mens Frederik Bjerrum og Nick Moutrey sad ude i angrebet. 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls