Metal Liga-kendinge på pointtavlen i Bitcoin Arena

Sebastian Bergholt og Matt Pompei var med i truppen hos Rungsted i dag som "nye" på et hjemmehold, der stilede med fem juniorer/divisionsspillere mod Allsvenskan-holdet fra Västervik, der endte med at vinde kampen i Bitcoin Arena med 3-2.

Isak Wallin - dagens bedste Rungsted-mand - holdt buret rent i en lidt rodet første periode, der forblev uden mål.

De kom i anden periode, hvor Magnus Carlsen først var tæt på, inden Marcus Olsson slog til i powerplay. Rungsteds svenske superstjerne afsluttede et eksemplarisk powerplay. 1-0 til hjemmeholdet.

Den stilling vendte inden pausen: Først blev Rungsteds "juniorkæde" fanget i egen zone og blev kørt godt rundt inden udligningen. Derefter var det Ian Edmondson og Victor Öhman, der i powerplay kombinerede sig til 2-1 til gæsterne.

Rungsted havde hængt en smule efter i de første 40 minutter, men var mest på pucken i tredje. Gustav Green udlignede fikst i undertal, men blot 32 sekunder før tid gled Daniel Brickley igennem tre-fire passive Rungsted-spillere og satte 3-2-målet og blev matchvinder.