Fin interesse for White Hawks' nye trup

Der er en lille hockeyfeber rundt omkring i landet for øjeblikket.

Sådan er det næsten altid når Metal Liga-trupperne påbegynder træningen. Frederikshavn var ingen undtagelse, fortæller Kanal Frederikshavn 

Nyhedskanalen beretter om 150 tilskuere til den første træning under Patric Wener. Her manglede blot en enkelt spiller, finske Rasmus Lahnaviik. Landsmanden Eetu Mäki trænede i lånt udstyr og Kanal Frederikshavn tipper på, at de to finner kommer til at udgøre førstekæden sammen med Christopher Frederiksen.

Et tidligt tip på en andenkæde kunne være canadieren Todd Winder, Mikkel Bertelsen og rutinerede Robin Johansson. Svenskeren tippes af Kanal Frederikshavn til at blive en værdifuld mand for White Hawks, der tippes til at stille med en tredjekæde bestående af Sebastian Brinkman, Thomas Søndergaard og Jonas Jakobsen.

Spændende mandskab hos Frederikshavn, der desværre også i dag sagde officielt farvel til Jesper Jensen, der må stoppe karrieren grundet efterveerne af op til flere hjernerystelser, den seneste i sidste sæson. 


Rutineret svensker bliver ny mand i spidsen for Danmarks Ishockey Union Måns Hansson tager en sæson mere på backen hos Rødovre Mighty Bulls