Nordsjællændernes klare sejr i Odense blev fulgt op af endnu en sikker gevinst

Rungsted-Frederikshavn 4-1 (1-0,2-0,1-1) Rungsted har for alvor sat jagten ind på en top fire-placering og har nu passeret Odense i tabellen - dog for et par kampe mere. I aften vandt Mark Pederson for anden kamp i træk på ganske overbevisende vis, da det blev til 4-1 over Frederikshavn, der dermed hænger fast i bunden på niendepladsen.

De to hold gav hinanden en ganske underholdende kamp med masser af action. Begge mandskaber havde fået god fart med i skøjterne, men pasningsspillet savnede lidt præcision fra gæsternes side.

Rungsted pressede som ventet på fra start, og skabte flere gode chancer. Den ene mål i perioden stod Popovic for, da han flot sneg sig igennem forsvaret og udplacerede Galansky i målet.
Rungsted var bedst i spillet med pucken, og derfor dominerede de også perioden. Frederikshavn fik ikke nok ud af deres hurtige spilvendinger.
Anden periode gav to scoringer til hjemmeholdet. Først var det Asperup, som blev sat flot op af Setkov, og fem minutter senere var det Gustav Green, der var først på en retur foran Frederikshavn målet. Rungsted sad solidt på opgøret og virkede friskere, hurtigere og stærkere.
Tredje periode kom Frederikshavn bedre ind i kampen. Både via noget desperation, men måske også fordi Rungsted slap gassen lidt. Bertelsen fik reduceret til 1-3, og så blev der satset med tre minutter tilbage. Galansky ud for en ekstra markspiller.
Men det gav ikke gevinst og i stedet kunne Rasmus Andersson lægge pucken i tomt mål til 4-1. Rungsted var bedst i det meste af kampen, og kan være glade for at have spillet tre gode kampe på stribe, mens Frederikshavn vil ærgre sig over ikke at få scoret nogle flere mål på de chancer de trods fik skabt på denne kolde vinteraften i Concordium Arena.

OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Frederikshavn White Hawks