Mighty Bulls fik ikke et ben til jorden i Spar Nord Arena

Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls 6-1 (3-0,1-0,2-1)

Herlev fortsatte sin forrygende stime og har nu for alvor skudt sig ind i Metal Final4-ræset med tre sejre på stribe. Fredag aften gik det ud over rivalerne fra Rødovre, der var chanceløse i en kamp, der aldrig blev spændende.

Herlev kom flyvende ud til opgøret, og de fik udbetalingen ved kasse, indenfor det første minut.

Farlige Oliver True sendte en afslutning afsted mod David Grubak, og True så selv lidt overrasket ud over at se pucken gå ind.

Der stod Herlev på det meste, om ikke det hele i første periode. Kort efter føringsmålet kunne Hakon Nilsen sende pucken i nettet til 2-0 i powerplay, og så var det op af bakke for gæsterne.

De viste perifært tænder, men det lykkedes dem ikke at tvinge store redninger ud af Erik Hanses i Herlev målet. 200 kamps-jubilar Alexander Lindqvist-Hansen, kronede sit jubilæum ved at stå fadder til Joseph Jonssons scoring til 3-0, der var stillingen efter 20 minutter.

Det så bedre ud for Rødovre i starten af anden periode, hvor Mads Eller og Marcus Almquist havde friløbere, men uden at komme på tavlen.

Den sværeste måde at indhente et truende nederlag på, er at sidde i udvisningsboksen. Det var dog præcist hvad tre Rødovre-spillere gjorde efter hinanden.

Til sidst slap kræfterne op, og så kunne Anton Johansson øge til 4-0.

Der blev ikke for alvor ændret på opgørets udfald i den sidste periode. Herlev satte cruisekontrollen til, og kunne se Lindqvist-Hansen øge til 5-0, inden hjemmeholdets powerplay lavede et fornemt mål til 6-0.

Rødovre fik til sidst pyntet på resultatet, da Almquist fik scoret Rødovres første mål i seks perioder, da han flot udplacerede Hanses i Herlev-målet.

SønderjyskE stod skarpt i rivalernes hule Vestjysk drømmestart gav Pirates sæsonens første nederlag