De svenske mestre tager imod i Vida Arena i Växjö

Lodtrækningen var knaldhård for Aalborg Pirates, da modstanderne til Champions Hockey League. 

De forsvarende Champions Hockey League, Tappara Tampere, var første modstander, derefter ventede endnu et finsk tophold i form af Lukko Rauma, og i aften skal nordjyderne såmænd spille ude mod de svenske mestre fra Växjö.

Selv om Aalborg som bekendt tog et point fra Tappara, så er det svært at se Pirates tage point med hjem fra Vida Arena i Växjö.

Det kræver en nærmest fejlfri indsats fra Pirates. Det bliver spændende at se, om træner Garth Murray har en lige så offensiv approach til kampen som det har været tilfældet i de to første kampe.

Aalborg fik Kirill Kabanov tilbage i 8-0 mod Herlev tirsdag aften, og russeren kvitterede med et hattrick. Julian Jakobsen og Matt Salhany sad ude. 

Aalborg ligger nummer 19 i den 24 hold store tabel i CHL. 

16 hold går videre til næste runde. 

Växjö Lakers ligger lunt længere oppe med fem point, og træner Jörgen Jonsson lægger ikke skjul på, at det er klubbens mål at vinde Champions Hockey League og for at komme videre og få den bedste seedning, skal Växjö - i øvrigt med Joachim Blichfeld i truppen - vinde over Aalborg. 

Lakers var i sidste runde involveret i den mest dramatiske CHL-kamp hidtil i denne sæson. Svenskerne førte 6-2 over Stavanger, der kom på 6-6 i tredje periode, inden de svenske mestre vandt i straffe. 

Kampen begynder klokken 19 og kan ses på Viasats kanaler. 

 


OPTAKT: Frederikshavn WH-Rødovre Mighty Bulls OPTAKT: Herning Blue Fox-Odense Bulldogs