Tommy Giroux bliver ny angriber hos nordjyderne

Bliver Tommy Giroux også en frygtindgydende afslutter i Aalborg. Det kommer den kommende sæson til at vise, for her spiller Giroux for de forsvarende danske mestre, der henter canadieren i Angers i Frankrig. Giroux har scoret mål og point på samlebånd i den franske liga i en håndfuld sæsoner. 

Han præsenteres således på Pirates hjemmeside: 

Aalborg Pirates kan med stolthed præsentere den 31-årige canadiske wing, Tommy Giroux, der kommer til Aalborg fra den franske klub, Angers, hvor han har spillet de seneste tre sæsoner. Forinden spillede han også tre sæsoner i franske Amiens, hvor han ligeledes høstede god succes.

- I Tommy får vi den målscorer, som vi har kigget efter. Tommy kommer til at få en vigtig rolle i vores powerplay, hvor han hurtige aftræk kommer til at afgørende i flere situationer. Udover en stærk spiller i den offensive zone, så får vi også en spiller, der bidrager godt i det defensive arbejde, udtaler sportschef Ronny Larsen.

I de seneste seks sæsoner har han spillet i den franske liga, hvor det er blevet til 291 point fordelt på 115 mål og 176 assists over 236 kampe, og han har også leveret produktivt i slutspillet. I fire sæsoner spillede han sammen med den tidligere Pirates spiller, Pierre-Olivier Morin, for Univ. of Québec-Trois-Rivières, inden Morin drog mod Danmark, og Giroux tog mod Frankrig.

- Vi har blandt andet snakket med Morin grundet deres mange år på hold sammen. De ting, som vi har fået at vide omkring Giroux, er gode, og han virker som en spiller, der kommer til at passe perfekt ind i vores gruppe af spillere til den kommende sæson, slutter Ronny Larsen.

Hans nu tidligere klub Les Ducs d'Angers, sender ham tak i deres afsked med ham og kalder ham for en frygtindgydende afslutter.

Tommy Giroux kommer til at spille med nummer 73 i den kommende sæson.


JUNI-STATUS: Odense Bulldogs Jonathan Racine skifter til franske Grenoble