Aalborg Pirates’ hjemmebane i Gigantium vil de kommende fem år fortsat bære navnet Sparekassen Danmark Isarena. Det står klart, efter at Sparekassen Danmark og Aalborg Pirates netop har forlænget deres efterhånden mangeårige samarbejde.

Det er første gang, de to parter indgår en aftale, der rækker så langt ud i fremtiden. Samtidig indebærer aftalen, at Sparekassen Danmark øger størrelsen af deres engagement i klubben.

Den nye aftale tager afsæt i det tætte samarbejde, de to parter har opbygget gennem årene. Et samarbejde fuld af muligheder – både for eksponering og kundepleje:

- Foruden de mange muligheder for profilering på isen, på banderne, på sociale medier og i loungen giver Aalborg Pirates’ hjemmebane os mulighed for at invitere kunder til ishockey, siger Bo Bojer, der er regionsdirektør for sparekassens afdelinger i Aalborg.

- Arrangementerne er meget populære, for en ishockeykamp er altid synonym med en intens og fortættet stemning. Vi har opbygget en tradition for et VIP-arrangement for omkring 25 inviterede gæster ved alle hjemmekampe, og vi bruger også billetterne til diverse kundearrangementer, lyder det videre fra Bo Bojer.

En vigtig anerkendelse

Udvidelsen af samarbejdet sætter samtidig en tyk streg under, at man i Sparekassen Danmark ønsker at støtte lokalt – hvad end der er tale om elite- eller breddeidræt.

- Aalborg Pirates passer perfekt ind i Sparekassens strategi om sikre og styrke elitesporten i Aalborg, så de unge kan se, at de sportslige ambitioner kan opfyldes lokalt. Det er også vigtigt for os at anerkende den indsats, som Aalborg Pirates yder som tovholder på lokale sociale projekter som Cool East og de unge Fritidshelte, siger Bo Bojer.

Ovenpå en turbulent periode i klubben lægger direktør Claus Holstein, Aalborg Pirates A/S, ikke skjul på, at den nye samarbejdsaftale er meget afgørende for Aalborg Pirates:

- Vi er glade for og stolte over, at Sparekassen Danmark viser deres tillid til klubben ved at intensivere opbakningen over så lang en periode. Aalborg Pirates spiller mindst 24 og helt op til 38 hjemmekampe på en sæson. Vi er glade for, at sparekassen finder det værdifuldt at udnytte den brede vifte af muligheder, de mange hjemmekampe giver vores sponsorer for eksponering og arrangementer. Vi er selvsagt også glade for, at sparekassen anerkender de kræfter, vi lægger i vores lokale sociale projekter, siger Claus Holstein.


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Herning Blue Fox TO SPILLEDAGES KARANTÆNE til Santeri Suistio, Frhavn White Hawks