Ingen spænding i Holger Danske Arena i aften

Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates 2-6 (0-1,1-4,1-1)

Det var en meget rolig ishockeyaften i Rødovre denne tirsdag, hvor Aalborg var på besøg. 

For anden gang på stribe drog Aalborg hjem over broerne fra Sjælland med tre point, og for anden gang var det næsten uden problemer, at nordjyderne vandt kampen. 

Rødovre manglede både Frank Gymer og Mads Eller, og det var i aften nok til at fortynde holdet så meget, at Mighty Bulls-gutterne ikke rigtig kunne gøre noget, da Aalborg først satte i gang.

I en ganske begivenhedsløs første periode scorede Eric Gotz det eneste mål i powerplay, og da anden periode gik i gang satte gæsterne for alvor fart. 

Rødovre tog for mange udvisninger, og det straffede Aalborg nådesløst i anden periode. Både Julian Jakobsen og Joonas Niemelä scorede i overtal, og Troy Lajeunesse og Patrick Bjorkstrand scorede to gange. Den ene på en sikkert eksekveret friløber.

Hjemmeholdet fik et lille midlertidigt håb ved 1-3-reduceringen, der såmænd også kom i powerplay. Unge William Bundgaard var skarpretteren for Mighty Bulls, hvis håb om point altså hurtigt blev visket ud igen.

Rødovre 2-5-mål kom også i powerplay, hvor Jacob Böll viste stærkt boldøje ved at flugte en flyvende puck i kassen. 

Albert Adamsen havde buret for Rødovre i skadede William Rørths fravær, og han kunne se Darien Craighead sætte aftenens sidste mål foran 950 tilskuere i Holger Danske Arena.

Aalborg kravlede op på siden af Odense i toppen af tabellen, mens Rødovre ligger med fire kampe og tre point efter en sæsonstart, der har været både op og ned for Olaf Ellers tropper. 

 


OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates