SønderjyskE-angriberen siger farvel til sporten som blot 23-årig

En af de spillere, der var med på SønderjyskE's mandskab i de seneste mange sæsoner, Anders Biel, siger farvel og tak til ishockeysporten. 

Det skriver SønderjyskE's hjemmeside. 

Anders Biel nåede 273 kampe for de forsvarende danske mestre. 

– Der er tale om personlige årsager, og Anders Biel er selv kommet til os med sit ønske om at stoppe i klubben. Han har ønsket en pause fra ishockey på topniveau, hvilket vi både lytter til, og respekterer, siger SønderjyskE's administrerende direktør, Klaus Rasmussen, og uddyber:

– Det har været en svær beslutning for ham, da han jo har spillet i lyseblåt i mange år. Jeg vil gerne understrege, at vi er rigtig kede af, at vi skal sige tak for kampen til Anders Biel. Vi kan kun give ham de bedste ord med på hans videre vej, og ønsker ham al mulig medvind i fremtiden, slutter Klaus Rasmussen.

Anders Biel fik sin debut for SønderjyskE i 2017-18-sæsonen og har i samtlige sæsoner været en pålidelig arbejdsmand, der har bevæget sig i SønderjyskE's tredje- og fjerdekæde. 


CHL: SønderjyskE arbejdede hårdt, men gæsterne var en klasse bedre HOCKEYFESTEN ER SIKRET I HERNING - SUPER START PÅ BILLETSALGET TIL ISHOCKEY VM 2025