Svenskeren er fortid hos Eagles

En af de til tider ganske synlige imports hos Herlev Eagles i den forgangne sæson, spiller i den kommende sæson for Lindlövens HC i den svenske Hockeyettan. 

Oliver Arle Ôstergren kom fra sæsonen med 21 point (11+10) i Metal Ligaen og lavede derefter 3 point i slutspillets fire kampe mod Herning. 

Han har i hele sin karriere været i hjemlandet - på flere forskellige liganiveauer - og vender altså nu tilbage til svensk ishockey og byen Lindesberg, der i næsten 20 år har haft et hold i Hockeyettan. 

Herlev Eagles har foreløbig Tim Daly på plads til den kommende sæson, når man kigger på imports, mens det også forventes, at den stærke back Anton Johansson vender tilbage, hvis han bliver frisk igen efter sit skiuheld tidligere på året.

Stærke spillere som Alexander Lindqvist-Hansen (karrierestop) og Joseph Jonsson har allerede taget afsked med Herlev for den kommende sæson. Målmand Adam Ohre er draget til Hudiksvall, mens Ludvig Elvenes spiller i Rungsted. Hakon Nilsen, Tobias Åhström og Nicklas Heinerö har endnu uafklarede situationer frem mod næste sæson. 


Christopher Rübenach forlænger sin kontrakt med Rødovre Fond giver en "uventet" halv million til Esbjerg Energy