Frederikshavn er på besøg i Sparekassen Danmark Isarena

En klassiker. 

Kampen om "det nordjyske preseason-mesterskab"

Slaget mellem Aalborg og Frederikshavn, som vi holder af det, også bare som almindelige fans af ishockey.

Traditionen tro mødes de to hold "bedst af to" i forsæsonen, og Frederikshavn præsenterer sin nye trup således i klubbens kampoptakt:

12 nye spillere er kommet til Frederikshavn. I den kommende sæson skal fans af de blå/hvide høge lære at kende navne som Jacob Stridsberg, Anton Stenbakken, Mikkel Bertelsen, Eetu Mäki, Daniel Baastrup Andersen, Pontus Englund, Rasmus Lahnaviik, Gorm Topholt, Emil Markussen, Todd Winder og Robin Johansson.

Nå ja, nogle af omtalte navne klinger genkendeligt for de fleste. Gorm Topholt og Mikkel Bertelsen har begge en fortid hos White Hawks og vender hjem efter at have spillet i henholdsvis Odense Bulldogs og Herlev Eagles.

Anton Stenbakken er også kendt i byen og er returneret til Frederikshavn efter at have spillet i samtlige ungdomsrækker hos Västra Frölunda i Sverige. Resten er helt nye navne, som stifter bekendtskab med Danmarks nordligste ishockeyby for første gang. Det bliver intet mindre end storinteressant at se, hvad de kan bibringe White Hawks.

Storinteressant bliver det også at se Aalborg Pirates.

De forsvarende mestre har igen i denne sæson en danskerstamme, der er skræmmende stærk og imports, som vi kender fra tidligere tiders succes. Også de nye "aalborgensere" ser spændende ud

Personligt glæder undertegnede sig til at se Tommy Giroux, der nærmest har brændt den franske liga af i de seneste sæsoner. Hvad kan han bedrive i Metal Ligaen?

Kampstart 19:30

Metalligaen.tv sender - undtagelsesvist - kun via AI-kameraer grundet logistiske og praktiske genvordigheder. 


Lokalderby åbner preseason i Odense Esbjerg møder en gammel ven i Rungsted