Odense Bulldogs forlænger aftalen med 28-årige Fredrik Bergvik

Odense Bulldogs har sikret en kontraktforlængelse med Fredrik Bergvik for resten af indeværende sæson. Begge parter har været indstillet på at fortsætte samarbejdet, og med stor opbakning fra sponsorkredsen er det nu lykkedes at sikre økonomien til en forlængelse af sidste-skansen i målet.

Fredrik Bergvik tilsluttede sig Odense Bulldogs på en korttidskontrakt i starten af december, da begge målmænd i truppen måtte se til fra sidelinjen med skader. Den svenske målvogter greb chancen fra start og hans præstationer i kampene sidenhen taler sit tydelige sprog, hvor det er blevet til seks sejre, en uafgjort og to nederlag i ni kampe – heraf de fem på udebane.

Fredrik Bergvik har fra dag ét stået med stor kvalitet i målet og skabt en god base for resultaterne i kampene den seneste måned, hvor han har skabt en tryghed for holdet. Han faldt hurtigt til i truppen og fandt sin plads, og har gjort et rigtig godt og solidt indtryk i perioden indtil nu. Derfor er vi også rigtig glade for, at det er lykkedes at sikre økonomisk opbakning til en forlængelse af Bergvik for resten af sæsonen.” fortæller Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs og fortsætter:

Det har krævet en helt ekstraordinær opbakning fra sponsorkredsen at sikre økonomien, der skulle til for at realisere en forlængelse af Bergvik, og derfor skal der også lyde en kæmpestor tak til alle dem, der har valgt at tage del i initiativet. Vi har en meget engageret kreds af samarbejdspartnere, der også tager stor del i det sportslige, og det værdsætter vi højt, siger han.

 


GOALSHOW: Se målene fra Aalborg-Rungsted Herning kæmpede sig til to point mod Odense